Android Ice Cream Sandwich je za oktober / november

Verjetno ste slišali, da je Googlov operacijski sistem Android postavljen za drugo izdajo do oktobra ali v začetku novembra. To sem prvič potrdil, ko je Googlov izvršni predsednik na konferenci Dreamforce (7. septembra) dejal:

Iz nekega razloga imamo nov operacijski sistem, ki ga iz neznanega razloga poznamo kot Ice Cream Sandwich, ki se sprošča oktobra in novembra, za katerega so vsi navdušeni.

Rohan Shravan, direktor podjetja Notion Ink je to potrdil na blogu svojega podjetja pred dvema dnevoma. To je bil isti človek, ki je izpuščal izpust Gingerbread nekaj dni pred uradnim izpustom.

Tukaj je nekaj osnovnih funkcij, ki jih lahko pogledate na ICS:
  • Razširljivi pripomočki
  • USB Hosting: zmogljivost, ki vam omogoča, da priključite tipkovnice, miške in igralne krmilnike (na primer krmilnik Xbox 360)
  • Združljivost Bakward
  • Sledenje obrazu
  • Enoten operacijski sistem (kar pomeni, da bo deloval na obeh tabličnih računalnikih in pametnih telefonih)
  • Prihodnji dokaz

PS: Številka različice Ice Cream Sandwich še ni bila uradno objavljena. Vendar pa lahko predvidimo katero koli od naslednjih: 3, 5 ali 4, 0. Ta ima trenutno največ glasov.

Katere druge funkcije nameravate videti v napravah, ki bodo izvajale to izdajo? Upam, da bom videl pametni telefon Android, ki bo porabil manj podatkovnih virov. To, verjamem, je eden od glavnih "izginotij"! dejavnike sistema Android. Upam, da Google reši to težavo z novo izdajo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here