Android: Dual Core, Quad Cores in Lags

Jaz sem zelo goreč oboževalec Androida. Trenutno uporabljam Samsung Galaxy Note, ki deluje tudi z Androidom. To je moj drugi Android pametni telefon. V kolikor strastno ljubim Android, je nekaj, kar me skrbi za to platformo.

Vidite od časa do časa, moj telefon Android zaostaja in to me skrbi. Tukaj so razlogi, zaradi katerih me moti.

Na primer, moj Samsung Galaxy Note ima Android 4.0.3 (bolj znan kot Ice Cream Sandwich) in je dual core naprava z 1, 4GHz na jedro. To samo za mobilno napravo je močno. Še vedno pa ni zaustavil zamika skozi vmesnik. Mislil sem, da bi lahko uporabnik uporabniškega vmesnika Touchwiz, ki ga je Samsung naložil na telefonu, ki je bil za obcasnimi pavzami, ko uporabljam opombo, zato sem nadaljeval in flashed zalogo Android na to - in tam je bilo znova! Točna, a še vedno prisotna je bila časovna zastoj.

Tudi v pregledu modela HTC One X X Mister Mobility je postavil vprašanje o občasnih premorih za aplikacije in zamrznitvi! Morda sem geek in odpuščam / spregledam zaostajanje v vmesniku, toda kar se zgodi, ko redni uporabnik kupi telefon z 90k + samo, da odkrije, da se mora občasno dotakniti nekaj dvakrat ali trikrat, preden se odzove. Tudi ne pozabite, da je ena X štiri-jedrna procesorska naprava.

Od časa do časa moram ponovno zagnati mojo Galaxy Note, preden lahko delam nekaj aplikacij ali pripomočkov. Najpogostejši pojav je z widgetom za svetilko. Večkrat, ko ga tapnem, da bi uporabil svetlobo v bližini kamere, se ne odziva, dokler ne izvedem popolnega ponovnega zagona.

Prosimo, preberite tudi: MTN pri obravnavanju podatkovnih storitev Nokia C3

Ni značilen za Android
Seveda vem, da ostali pametni telefoni zaostajajo celo za milisekundo. Edina razlika je, kako pogosto je. Če iščem toliko časa, da sem videl, da se naprave Blackberry zaostajajo, so nekateri uporabniki Blackberryja mislili, da je običajno, da se telefoni občasno "naložijo", tako da se na sredini zaslona prikaže krožni predal.

Nisem imel izkušenj z nobeno napravo iOS zato, zakaj o tem ne morem ničesar povedati, vendar, če ste lastnik, kakšna je vaša izkušnja z zamikom? [Oba iPad 1 in iPad 2 tudi zaostajajo. Glej Romance z Apple iPad obrača Nightmare - Editor]

Z veliko močjo, ki smo jo v teh dneh vgradili v pametne naprave, me še vedno preseneča, da se moja najljubša platforma Android še vedno ni mogla boriti proti nečemu, kar je bistveno za uporabniško izkušnjo. Vsaj Blackberry animira zamik v obliki kotalnega kroga. Android? Samo pretvarjaj, da ni tam.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here