Android Deal-breaker: pregledovalnik dokumentov / urejevalnik dokumentov

Uživam v Android OS in vmesniku, ne glede na njegove pomanjkljivosti. Ena izmed teh pomanjkljivosti, kot je omenjeno v mojih 10 prijemih o G1, je pomanjkanje dokumentov za pregledovalnik / urejanje dokumentov na krovu.

Na začetku to ni bilo problem, saj sem bil prepričan, da bi lahko zapolnil to vrzel, če bi lahko dobil tretjo stranko. Na žalost, do datuma še nimam pregledovalnika dokumentov in / ali urejevalnika v mojem G1, in ne izgleda, da bom kmalu dobil eno.

Ne; ni zato, ker takšnih aplikacij ni na voljo za platformo Android. DataViz ima Dokumente za Go za Android, poleg tega pa ima Quickoffice za Android. Toda edini način, da jih kupite (ali celo prenesete preskus), je iz trgovine Android Market. " Odlično potem ", bi rekli: " Torej pojdi naprej in jih dobi! "

Ahem, težava je, da plačljive aplikacije v Android Market še niso na voljo za našo regijo. Da; trenutno nihče z napravo Android v Nigeriji ne more kupiti ničesar s trga. Nisem prepričan, ali je katera afriška država trenutno servisirana na trgu. Brezplačne aplikacije so na voljo za prenos, čeprav - in sem imel izjemno korist od teh.

Oba DataViz in Quickoffice pravita, da sta njihova aplikacija na voljo samo preko Android Marketa. Nisem prepričan, kako jih bo prizadelo, da bodo aplikacije na voljo za prenos ali nakup na svojih spletnih straneh. Sliši se čudno, da je njihovim bodočim uporabnikom onemogočena alternativna platforma za pridobitev.

Medtem tako DataViz in Quickoffice nudita prenos preskusnih aplikacij in kupljenih aplikacij za druge mobilne operacijske platforme neposredno na svojih spletnih straneh. Zakaj ta čuden pristop k različicam za Android?

Prav tako se glasi: Kaj je DHL Express delal z žepnimi računalniki z vsemi dotiki v Afriki?

Kakorkoli že, tukaj sem zlepljen z odlično napravo, vendar ne morem narediti nekaj tako preprostega, kot bi si ogledal moje MS Wordove dokumente, ne glede na to, kako jih uredim.

Deal-breaker? Res?

Je to zame zame? Veš da; je. Nisem imel pametnega telefona v času osla, na katerem nisem mogel prebrati mojih dokumentov Officea, zato je to zame zelo omejeno.

Če preverite specifikacije prihajajočih naprav Android, za te dokumente ne najdem pregledovalnika dokumentov ali urejevalnika dokumentov. Google, kaj se dogaja tukaj? To je show-stopper, razen če se seveda Android trži kot ciljno usmerjen OS.

V tem primeru sem zunaj, ker vidim, da spadam v poslovni kraj. Vsekakor sem našel še en razlog, zakaj se bom odločil za napravo Symbian - in to je zelo močan razlog.

Obožujem Android, vendar sem fanboy brez platforme ali proizvajalca. Uporabljam naprave, ki ustrezajo mojim potrebam, zlasti tistim, ki so najvišje na seznamu prednostnih nalog.

Iskreno, v tem trenutku sem stumpiran. Po uporabi Android se počuti boleče, tudi če uporabljamo starejše mobilne platforme, kot sta Symbian in WinMo.

Toda kakšne alternative imam? Tako moram biti sposoben brati in urejati dokumente, ne da bi morali zagnati računalnik. V tem času se bo moje srce nadaljevalo in nadaljeval za Android ... ljubimec, za katerega morda ne bom mogel nadaljevati, žal

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here