Skins po meri za Android

Večina proizvajalcev, ki uporabljajo Android v svojih napravah, naložijo s svojo lastno kožo na vrhu privzetega vmesnika Android.

Samsung, glavni igralec v dirki Android, naloži Touchwiz na svoje naprave. Drugi pomembnejši vmesniki proizvajalcev so HTC Sense, HTC, Motoblur Motorola in Timescape s strani Sony.

Uporabljajo se kot neke vrste diferenciator, ki ga lahko uporabite za prepoznavanje naprav, ki jih je izdelal določen proizvajalec. To naj bi bilo nekaj dobrega? - včasih ne.

Da bi bila po meri privzeta koža naložena na privzeto Android kožo, bi morala biti nekaj, kar izboljša izkušnje in vam daje določene funkcije, ki niso povezane s privzeto kožo. To je razvidno iz novih funkcij, ki jih je Samsung implementiral tako v Galaxy SIII kot Galaxy Note 2, kot je pop-up igra.

UI HTC Sense

Sense UI iz HTC na primer je pomnilnik. V najnovejši ponovitvi (Sense 4.0) so bila prizadevanja za zmanjšanje učinka na pomnilnik, vendar so se še vedno pojavljali pritožbe v zvezi s postopki ozadja z ubijanjem One X.

Touchwiz iz Samsung je bil tudi vzrok za številne zamude pri posodobitvi v preteklosti in zdaj. Prvotni Galaxy S je bil zavrnjen posodobitev Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ker v skladu s Samsung Touchwiz ne bi mogla soobstojati z namestitvijo. Preizkus vzroka s strani Samsunga je bil zavrnjen ICS ne zato, ker ni mogel zagnati ICS-ja, ampak ker ni mogel zagnati »Touchwiz«.

Touchwiz 4.0

Sony je bil tudi kriv za to, da je vrnil posodobitev vodilnih blagovnih znamk, ko so bili še vedno Sony Ericsson. Mobilni telefon za igre na srečo; Xperia Play je zaljubljen v Gingerbread zemljo brez upanja na ICS ali Jellybean.

Prav tako se glasi: Pogovori z Angry Techie ...
Sony Xperia Play

Nekaj, ki ga je treba opozoriti je, da je večja funkcija, ki je pakirana po proizvajalčevi koži, toliko dlje, da bi jo lahko prenesli v najnovejšo različico za Android.

Da bi se izognili vsem prilagoditvam kože, je prava stvar za nakup naprave Nexus, ki ga običajno izdeluje proizvajalec v povezavi z Googlom. Z napravo Nexus vam ni treba skrbeti za kožne obleke, ki jih pošilja s privzeto Android kožo.

Nexus naprave

Težava z napravami Nexus pa je, da morda ne ustrezajo vašemu posebnemu okusu. Stojijo kot sklicevanje na smer, ki jo želi Google storiti z Androidom.

Zaključek
Na koncu je vse odvisno od izbire. Samsung na vrhu Android lige, HTC tudi proizvaja nekatere omamne naprave, kot je One X / S. Motorola tudi je treba omeniti z napovedjo novih naprav.

To pomeni, da vam odprtost Android omogoča veliko izbire. Obstajajo štiri jedro naprave, dual core naprave, robustne naprave in tako naprej. Če želite čisto Android izkušnjo, vendar je naprava Nexus verjetno pot.

Preden kupite napravo s sistemom Android proizvajalca, morate opraviti raziskave in ugotoviti, kako se ukvarjajo s posodobitvami OS. To je skušnjava kupiti napravo samo, če jo zanimajo dodatne funkcije, ki jih pakirajo, vendar vam bodo raziskave prihranile stres pri nakupu naprave, ki ne bo posodobljena.

V mobilni trgovini lahko kupite mobilne telefone !, posebna ponudba za rojstne dneve! (Obiščite trgovino za mobilnost)

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here