Aplikacije za Android in stalne posodobitve

Nedavno sem šel skozi svoj časovni vrstici za Twitter, ko sem z Mister Mo naletel na tweet o redni aplikaciji za Android, ki zahteva posodobitve, tukaj je tweet spodaj:

Posodobitve, posodobitve, posodobitve. Aplikacije za Android in njihove neusmiljene posodobitve tedensko za teden. Vzdih.

- Mister Mo® (Mister_Mobility) 19. julija 2012

In moj odgovor na Spacyzuma in Mister Mo je bil to:

@spacyzuma MORATE skrbeti, večina posodobitev je bistvena in omogočite, da se aplikacije izvajajo učinkovito @Mister_Mobility

- Emmanuel Olalere (@ Emmagine79) 19. julij 2012

To delovno mesto je okrepiti tisto, kar sem navedel v svojem odzivniku. Android in dejansko kateri koli drug operacijski sistem, ki je zunaj, mobilni ali namizni, potrebujejo posodobitve, naj bodo posodobitve aplikacij ali posodobitve operacijskega sistema.

Morda trdite, da imajo aplikacije Android bolj zapečaten cikel posodobitve in bi bilo prav. Ampak potem je to predvsem posledica dejstva, da obstajajo številne naprave, ki imajo nameščene Android.

Posodobitve naj bi popravile napake, odpravile težave s povezavo in večkrat izboljšale celotno aplikacijo. Zakaj bi želeli uporabiti zastarelo aplikacijo samo zato, ker se redno posodablja? (in postane tudi boljši). To me čudi, zakaj ne bi želeli storiti ničesar, kar bi aplikacijam na vašem telefonu omogočalo optimalno delovanje.

To je moja 2 centi glede težave z rednimi posodobitvami aplikacij za Android. Če imate v lasti napravo Android in se soočate z isto težavo, kaj mislite?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here