Problem s skeniranjem prstnih odtisov LG G6 je slaba novica

LG G6 je vodilni proizvajalec iz leta 2017. To je lep in zmogljiv pripomoček, ki ga je preprosto ljubiti. Ogledate si lahko naš pregled tukaj na MobilityArena. Toda uporabniki, ki se širijo po vsem svetu, poročajo o težavah s skenerjem prstnih odtisov. Ta LG G6 skener za prstne odtise je slaba novica za zelo prijeten telefon.

Prišli smo do tega znanja, ker je pred nekaj tedni prstni odtis na naši enoti nenadoma prenehal delovati. Po vrsti telefonskih ponovitev in tinkeringa nismo bili bližje rešitvi. Končno smo skočili na splet, da bi izvedli iskanje. In ugotovili smo, da nismo sami. Precej uporabnikov LG G6 je imelo isto težavo.

Ugotovili smo tudi, da obstajajo dve kategoriji vprašanj: ena temelji na programski opremi, druga pa na strojni osnovi.

Zdi se, da je strojna napaka. Ko prstni odtisnik preneha delovati, meni prstnih odtisov izgine iz nastavitev telefona. Kot smo že omenili, smo nekajkrat znova zagnali telefon, vendar nismo imeli radosti. Skener za prstne odtise LG G6 ne bi deloval.

Težava s skenerjem prstnih odtisov LG G6 je razširjena

Končno sem opravil spletno iskanje in bil sem šokiran, ko sem našel pritožbe glede iste težave, ki je nastala po spletu. Naša ni bila edina enota s skenerjem prstnih odtisov, ki je nenadoma prenehala delovati.

Eden od virov je dejal: "Ne vidim nobenega popravka za to, ko iščem katero koli drugo spletno mesto, samo se zdi, da je pogosta težava, ki se vrne tudi na G5".

Vzdih. To je samo zanič. Težava s programsko opremo se odpravi s ponovnim zagonom ali odstranitvijo nekaterih predpomnilnikov in podobnega. Vendar pa se zdi, da poleg težave pri odpravi strojne opreme ni rešitve za zamenjavo naprave.

Preberite tudi: Nokia E7 Un-boks

Preberite si naš LG G6 pregled. To je žareč, vendar je ta skener s prstnim odtisom slab vtis na napravo, ki sem jo ljubil. Pametni telefon, ki stane toliko, kot G6, ne bi smel imeti težave s takšno težavo strojne opreme.

Zdi se, da je vprašanje skenerja prstnih odtisov LG G6 bolj razširjeno, kot sem prvotno mislil.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here