Enostavna pot (ali navzgor) za Windows Mobile

Windows Mobile je že dolgo priznan kot močan mobilni operacijski sistem. Na žalost se ne zdi, da so fantje v Microsoftu dovolj zgodaj razumeli, da surove energije ni vse, kar je na mobilnem OS. Appleov Mac OSx, Googlov Android in nedavno Palmov Web-omrežje, s priznanjem, ki ga dosledno sprejemajo, kažejo, da končni uporabnik potrebuje mehak in uporabniku prijazen vmesnik.

Dejstvo: WinMo, kot je že več let, še zdaleč ni uporabniku prijazen. Microsoft je poskušal izboljšati uporabniški vmesnik WinMo z različico 6.5. Toda zdi se, da ni rezana gorčica. In še ni na voljo na nobeni napravi. Torej, WinMo privrženci nimajo druge izbire kot upanje (in verjetno tudi molijo preveč), da bo WinMo 7 res drugačen.

Vendar pa se zdi, da je preprosta in logična pot za preoblikovanje WinMo v užitek uporabnikov.

Domača rešitev družbe HTC za izdelavo svojih izdelkov WinMo je uporabniku prijazna, saj je bila taka tudi za WinMo uporabnike in pregledovalce. Poimenovan TouchFlo 3D, je eleganten, optimiziran na dotik in opravi delo.

Levo: standardno WinMo pripravljenost; Desno: standardno StandFlow 3D standby
Ali bi Microsoft menil, da bi HTC lahko plačal, da bi integrirali TouchFlo 3D v WinMo OS? To ne bi smelo biti težko, ko vidim, kako daleč so HTC šli pri izvajanju tega ledu na torto WinMo.

Za številne trenutne uporabnike WinMo je TouchFlo 3D eden od ključnih razlogov, zakaj je njihova izkušnja z mobilnimi napravami precej lažja. In zabavno.

Ne glede na to, ali Microsoft prevzame pot, ki sem jo priporočila, je ena stvar gotova, ne glede na vmesnik, ki ga Microsoft izvaja za WinMo, bo vedno ocenjen s tem, kako dobro deluje proti TouchFlo 3D.

Preberite tudi: Mobilni telefon, internet in otroke: nasveti za starše

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here