Amazonova tablica: verjetno ne bo tekmovala z iPadom

Nič več novic, da bo ta Amazon sprožil cenovno ugoden Android tablični računalnik (imenovano Amazon Kindle) kmalu. No, mislim, da vsi vidimo, kaj lahko ponudi, preden se začnemo veseliti nad tem. Od tega, kar sem že prebral o tem, ni toliko pripomoček, ki bi mi pripisoval odlična pričevanja. Po mnenju MG SIEGLERJA, ki je položil svoje roke na Amazonovo testno enoto za preverjanje dizajna (približno uro), se na napravi lahko predvidijo naslednje funkcije:

  1. To bo 7-palčna tablica z dvosmernim večdisodnim kapacitivnim zaslonom (ne 10 prstom, kot je iPad).
  2. Amazonska vžigalica ne bo imela kamere.
  3. Ne bo prikazal primera Googlovega trga Android; niti ne bo nobena Googlova aplikacija skupaj z njo. Amazonov trg Android je nadomestil redni Google Android Market.
  4. Na površini naprave ne bo fizičnega gumba.
  5. Naprava je osredotočena predvsem na Amazonove storitve (mislim). Amazonova vsebinska trgovina je vnaprej nameščena in »samo en klik«. Predvajalnik glasbe bo igralec Amazon Cloud Player, igralec filma pa bo igralec Amazon's Instant Video.
  6. Ena glavna značilnost, za katero menim, da bi lahko pritegnila uporabnike (zlasti Amazonove stranke) v to napravo, je, da ima brezplačno naročnino na Amazon Prime.
  7. 6 GB notranjega pomnilnika.
  8. Izgledal bo podobno kot playbook.

Amazon Prime je članski program, ki vam in vaši družini omogoča neomejeno hitro dostavo, kot so BREZPLAČNI Dvodnevni prevoz in Enodnevni prevoz za 3, 99 USD na postavko za vse upravičene nakupe za letno članarino v višini 79 USD. Amazon Prime člani lahko uživajo takojšnje videoposnetke: neomejeno, komercialno brezplačno, takojšnje pretočno predvajanje tisočih filmov in televizijskih oddaj prek Amazon Instant Video brez dodatnih stroškov.

Vprašanje, ki ga imam za Amazon o brezplačni "prime naročniškem računu", je, da kaj, če ima kupec že naročnino? Ali bodo povrnili denar ali kaj?

Tudi branje: torek blues: Žongliranje dostopa do interneta

Glede na zanesljive vire, Amazon Kindle bo stalo 250 dolarjev.

MG Siegler opisuje, kaj je videl:

Vmesnik je vse Amazon in Gorljivi. Črna, temno modra in kup pomaranče. Glavni zaslon je vrtiljak, ki je podoben kot pokrivni tok v iTunesu, ki prikazuje vse vsebine, ki jih imate v napravi. To vključuje knjige, aplikacije, filme itd. Spodaj je glavna vrtiljaka priklopna postaja, na katero je mogoče najti svoje najljubše predmete v enem preprostem dostopnem mestu. Ko napravo usmerite vodoravno, pristanišče izgine pod pokrovom.

Nad dockom je statusna vrstica (čas, baterija itd.), Ki se podvoji kot pladenj za obvestila. Ko imajo aplikacije posodobitve ali ko so nove naročnine pripravljene za ogled, se pojavijo tukaj. Na zgornji vrstici je prikazano »KREVITEV VAŠEGA IMENA«, nato pa število obvestil, ki jih imate v svetlo oranžni barvi. Izgleda lepo.

Vendar, od tistega, kar sem do sedaj prebral in slišal, Amazon ne namerava tekmovati z Appleom z uvedbo tega Kindla (morda je verjetno 10-ih različic). Amazon Kindle bo močno tekmoval proti barnesu Barnesa in Noblesovih barv.

Nobene slike te naprave še niso iztekle. Pričakuje se, da bo na trg prišla do novembra.

Torej, kaj mislite o tej napravi? Je vredno vaše želje?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here