Amazon načrtuje, da začne aplikacijo za sporočila, imenovano Anytime

Glede na poročila, maloprodajni velikan Amazon dela na aplikaciji za sporočila, ki se imenuje Anytime. Amazon je začel anketirati kupce o popolnoma novem orodju za sporočanje, da bi ugotovili značilnosti, ki so najpomembnejše. Poleg tega je po enem viru aplikacija skoraj pripravljena. Amazon Ko so nekateri nekateri opisali kot "vse-v-enem funkcijo bogate storitve, ki bi lahko celo tekmec socialnih omrežij."

Glavni namen aplikacije je pošiljanje sporočil z besedilnimi, video ali glasovnimi klici. Kadarkoli lahko uporabnikom omogoči tudi skupno rabo fotografij z @mentions, in celo urejanje teh slik s posebnimi učinki in filtri. Poleg tega je Amazonova družba Anytime dovolila skupinske dejavnosti, kot so igranje iger, poslušanje glasbe, naročanje hrane in tako naprej. To naredi nekaj, kar je smorgasbord aplikacij socialnih medijev, kot WhatsApp skupaj z Instagram in Spotify ter toliko drugih aplikacij za socialne medije.

Za zagotovitev hitrega sprejemanja uporabnikov bo Amazon uporabnikom omogočil dostop do vseh svojih prijateljev z uporabo le njihovih imen. Ni e-poštnega naslova, ni telefonske številke, samo imen. Zdaj ni jasno, kako bo to delovalo. Vendar pa je verjetno, da se Anytime integrira s socialnimi mediji in platformami za sporočanje, da olajša stvari. Poleg tega Anytime obljublja, da bodo vaši klepeti ostali zasebni in uporabnikom omogočil šifriranje pomembnih sporočil, na primer podrobnosti bančnega računa. Kadarkoli lahko uporabite za klepet s podjetji, rezervacijo restavracij in spletno nakupovanje.

Od zdaj Amazon ni objavil uradnega datuma za objavo aplikacije. Vendar pa obstajajo poročila, da bo platforma na voljo za namizne in mobilne naprave. To ni prvič, da se je Amazon odzval na trg za sporočila in komunikacije. V začetku letošnjega leta je maloprodajna družba napovedala Chime, aplikacijo za videokonference za svoje poslovne uporabnike, ki je zasnovana za konkuriranje obstoječim storitvam, kot so Skype for Business in WebEx. Upajmo, da se bo ta nova aplikacija izkazala kot koristna kot storitve, s katerimi želi konkurirati.

Prav tako se glasi: MobileMonday Nov 28 - Doing Technology Business v Nigeriji

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here