Ali sam z zaupanjem priporočam Windowsphone nad drugim OS?

V zadnjih nekaj dneh se je veliko mojih tweetov na Cvrkutu vrtelo okoli HTC HD7, ki ga trenutno pregledujem, in mobilnega operacijskega sistema Windowsphone 7, na katerem teče.

Tukaj je hiter pregled nekaterih mojih najnovejših tweetov:

Ko gre za multimedijske vsebine, je # NokiaN8 težko premagati. Glasba in kamera na # HD7 nimata priložnosti!

Pravzaprav je težko vtisniti glasbo in fotoaparat na večino drugih telefonov, ko ste uporabili # NokiaN8. Zelo težko.

Tipkovnica HTC HD7 je dobra, vendar je toliko zaslona! To je verjetno tudi njeno dobro.

Vsak, ki je videl uporabniški vmesnik #Windowsphone, ga je všeč. Nekako vsi cenijo preprostost. Neobjavljena je beseda.

Ko ste uporabili # WP7, se zdi, da se boleče vrne k vsem drugim, bodisi #iOS, #Android, #Symbian, #Bada ali #WebOS.

Bil je fan #WindowsMobile za njegovo vsestranskost. #Windowsphone se je zaradi svoje preprostosti in elegance oddaljil od mene. Noro svet!

Kdo želi moj # NokiaN900 za samo N55, 000? Holla. Odhajam, da dobim #Windowsphone.

Na koncu me je nekdo vprašal: " @mobilitynigeria Ali samozavestno priporočam #Windowsphone nad drugim OS? "

Lepota, ki ni lojalen ali fanboy za vsak mobilni operacijski sistem, je, da vidim prednosti in slabosti platforme bolj jasno kot večina - in lahko govorijo o obeh straneh platforme v istem vdihu. Ni važno, kako veliko značilnosti operacijskega sistema ali naprave, ki se mi zdi zanimivo, ne zaprejo oči svojih napak in pomanjkljivosti. Ne živim v nobenem budnem raju.

Preberite tudi: Mnenje: Windows 10 Mobile ni dobičkonosen, kot je iOS, pametna poteza

Za mobilne naprave in operacijske sisteme ni enosmernih rešitev. Potrebe ljudi na čas se razlikujejo. Glede na to, kar danes vidim na trgu pametnih telefonov, imamo različni operacijski sistemi z različnimi prednosti in slabostmi. Nihče ni upravičeno reči, da je boljši od drugih. Kar imamo, so naprave in platforme, ki so na eni strani superiorne in prehodne, dobre ali ho-hum v drugih. Razmerje razmerij se razlikuje, vendar je to slika precej.

Če želite OS, ki počne vse (tudi če jih ne vedno dobro delate ali izgledate privlačne), veste, kam naj pogledate. Če želite z operacijskim sistemom z legijo aplikacij na konicah za prste, veste, kam naj pogledate. Če je tisto, za kar ste, odprtost, obstaja tudi OS za to. Če želite tesno sporočanje, socialno mreženje in integracijo neposrednih sporočil, za to obstaja OS.

Zgoraj boste našli v različnih odtenkih, in če boste iskali, kaj ustreza vašim potrebam, boste v redu. Torej, nazaj na Windowsphone in vprašanje, ki sem bil vprašal.

Moj odgovor: Ne. Jaz samozavestno priporočam uporabniški vmesnik Windowsphone nad drugimi. Ni drugih vidikov sistema Windowsphone.

Tukaj je moje priporočilo za Windowsphone 7

Če kaj spodbuja vaše hormone je uporabniški vmesnik, ki je preprost, čist, sladek, nezahtevan in eleganten na operacijskem sistemu, ki opravlja svoje delo maslo gladko (in lahko živite z drugimi omejitvami operacijskega sistema), potem je Windowsphone 7 brez drugega . Za zdaj.

Mimogrede, če še niste, sledite @ mobilityblog na Twitterju.

Prav tako se glasi: BlackBerry KEY2 LE Specifikacije: Ali je to barantni ključ 2?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here