Altos Adventure: Adrenalinska hitrost gorskega drsnika

V storitvi Google Play je veliko avanturističnih iger, veliko jih je resnično prijetno. Vendar pa ima Altos Adventure dodaten element adrenalina z njim. Na igrišču je ta igra dovolj preprosta. Vse, kar morate storiti, je, da vodite deskarja Alto navzdol na skrivnostno goro. Vendar, tako kot večina stvari, ki se zdijo enostavne na papirju, ni tako enostavno.

V tej igri se pridružite Altu in njegovim prijateljem, ko se lotijo ​​neskončne odiseje na snegu. Potujete po čudovitih alpskih gričev svoje domače divjine in skozi sosednje vasi, antične hribe in dolge zapuščene ruševine. Tudi vi rešite reševalne Llamas, skočite nad zastrašujoče prehode in nadmazujte gorske starešine. Alto's avantura vam daje posebne cilje z vsako fazo, in ste zadolženi za doseganje teh ciljev, preden prideš do konca gora ali nesreče. Tu je težava, saj teh ciljev sploh ni težko doseči. Prav tako se postopki generirajo, kar pomeni, da je vsaka vožnja drugačna.

Altos Adventure je tudi vizualno spodbuden. Oblikovalci so ustvarili nekaj precej pogledov, s preprostimi ravnimi oblikami in uporabo lahke barve in razsvetljave. Med hladnimi večerji in toplimi sončnimi zahodi so tudi gladki prehodi, skupaj s vremenskimi vplivi in ​​elegantno glasbo na klavirju. Vse to združite, da boste dobili neverjetno mešanico avdio-vizualnega gradiva. Pravzaprav, s to igro, tudi če nekaj blokira vaš pogled, bi cenili lepoto tega, kar vidite. To je več kot lahko rečete za veliko iger.

Preberite tudi: Fire Emblem Heroes, prva Android Nintendo igra

Običajno je drsenje po gori v nobenem kontekstu vznemirljivo. Vendar pa Altos Adventure oglasi izpodbija in čutijo eterično idejo in to se počuti zelo dobro. Na primer, prizori streljanja na nočnem nebu so precej pametni.

Alto's Adventure je na voljo brezplačno v trgovini Google Play. Igro lahko igrate brez povezave, vendar se boste morali povezati z internetom, da bi porabili kovance, ki jih zaslužite v igri.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here