Vse Amber najavlja sponzorstvo na konferenci Research In Motion za Mobile Web West Africa 2012

(Lagos, Nigerija) - 11. aprila 2012: Vse Amber, organizator premiernih dogodkov, povezanih z mobilnimi napravami v Afriki, je danes objavil, da podjetje Research In Motion (RIM), podjetje za rešitvijo BlackBerry®, sponzorira dan razvijalcev aplikacij na 24. aprila v okviru konference Mobile Web West Africa 2012, ki bo potekala 25. in 26. aprila 2012 v hotelu 5 zvezdic Oriental v Lagosu v Nigeriji.

Dan razvijalcev aplikacij BlackBerry bo pripomogel k razvoju in ovrednotenju lokalnih aplikacij v regiji. Do 20 razvijalcev bo udeleženih na tridnevni konferenci in priložnost, da sodelujejo na natečaju za razvijalce z nagradami od pametnih telefonov BlackBerry® do potovanja do naslednje BlackBerry® Developer Conference v Evropi februarja 2013. Celotne podrobnosti o konkurenco lahko najdete na: //www.mobilewestafrica.com/wp/app-competition. Če želite več informacij o dnevu za razvijalce aplikacij BlackBerry, obiščite //www.mobilewestafrica.com/wp/app-developer-day.

Cilj konference mobilne spletne mreže Afrika je podpreti rast mobilnega sektorja v podsaharski Afriki, skupni cilj RIM in All Amber. Mobile Web West Africa se vrača v Lagos po prodaji v letu 2011. Sponzor RIM-ja na zelo cenjeni konferenci serije Mobile Web Africa je ilustracija zavezanosti podjetja mobilni industriji v regiji.

Waldi Wepener, regionalni direktor, vzhodna, osrednja in zahodna Afrika, RIM, je dejal: "RIM z veseljem sodeluje z mobilno spletno zahodno Afriko, ki podpira razvoj mobilnega ekosistema v tej regiji. Kot vodilni ponudnik pametnih telefonov v Nigeriji ta dogodek ponuja odlično priložnost za povezovanje z najbolj nadarjenimi mobilnimi razvijalci v Zahodni Afriki in jim podpre nove ideje in informacije o razvoju za platformo BlackBerry. "

Prav tako se glasi: Box ponuja uporabnikom Android 50 GB prostora za shranjevanje

Matthew Dawes, generalni direktor podjetja All Amber, je dodal: "Podpora organizacije, kot je RIM, je ilustracija, kako pomembna je ta konferenca, in priložnost, ki je na voljo razvijalcem v tej regiji. Preko celine mobilne spletne aplikacije in aplikacije pomagajo ustvarjati nove priložnosti za razvijalce in zagotavljati zabavo ali orodja za ljudi, da so produktivni, učinkoviti in povezani. RIM je resnično postavil delež na terenu v smislu svoje zavezanosti Nigeriji. "

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here