Airtel, Standard Chartered in MasterCard - predstavite prvo virtualno kartico na svetu na mobilnem telefonu

  • Tristransko partnerstvo signalizira usklajevanje s strani e-trgovcev v pričakovanju rasti mobilne trgovine
  • Milijoni potrošnikov v Afriki zdaj lahko preskočijo običajne načine plačila in uživajo večjo vključenost na spletu
  • Platna rešitev, združljiva z vsemi prenosnimi enotami, ki delujejo
    sisteme, za lažjo uporabo in na podlagi enkratne transakcijske številke
    ki jih podpirajo nadzorni ukrepi za izboljšanje varnosti

Nairobi, Kenija, 14. septembra 2011 - Airtel Africa, Standard Chartered Bank in MasterCard Worldwide so danes objavili komercialni začetek prve virtualne kartice na svetu, ki deluje z mobilnim denarnicom, povezanim s ponudbo Airtel za mobilno poslovanje - denarja Airtel. Medtem ko se je prvotno začela v Keniji, bo ta izdelek kmalu na voljo v celotni Afriki.

Revolucionarni izdelek za mobilno poslovanje, znan kot PayOnline, bo potrošnikom na celem svetu prinesel večjo finančno vključenost v svetovni sektor e-trgovine. Uporabniki registriranega Airtelja bodo lahko na spletu nakupovali s poljubne strani, kjer je sprejet MasterCard. Nakupna kartica za enkratno uporabo bo na začetku na voljo v Keniji za nakupe s spletnih strani, ki niso Keniji. V drugi fazi programa se bo pojavil spletni izdelek na trgih Airtel.

Tristransko partnerstvo opozarja na vse večje uresničevanje pričakovane rasti mobilnih plačil in brezkontaktnih plačil s strani akterjev v sektorju e-poslovanja v naslednjem desetletju. Airteljev prodor potrošnikov v Afriki, ki ga podpira strokovno znanje s področja finančnega strukturiranja in regulativnega okvira Standard Chartered Bank v povezavi z globalnim sprejemom MasterCarda, bo potrošniku zagotovil prepričljiv, hiter, varen in hiter izdelek.

Prav tako se glasi: Open Ferrari LaFerrari je črna in lepa

Enkratna osnova izdelka je potrošniku zagotovila preprost, vendar varen postopek plačil brez kompleksnih postopkov usklajevanja in povezovanja, povezanih z drugimi spletnimi transakcijami. Poenostavljena spletna transakcija bo sledila procesu; Stranke Airtel bodo lahko zahtevale enkratno številko virtualne kartice s količino nakupa. Platforma za storitve Airtel bo ustvarila posebno 16 mestno številko, ki omogoča zaključek transakcije. Ob zaključku transakcije bo telefonu potrošnika poslano potrditveno sporočilo.

Znanstveniki na svečnici, ki so se odvijali v Nairobiju v Keniji, so soglasno analizirali moč mobilnega telefona pri vodenju in oblikovanju odnosov s strankami z inovativnimi plačilnimi rešitvami v zavezništvu z bančnimi partnerji.

Komentiral je N Arjun, glavni projekt in uradnik za preoblikovanje, Airtel Africa: "Trajne socialno-ekonomske spremembe, ki so se v Afriki pokazale v zadnjem desetletju, so pokazale, da ima celina zmožnost preskusa običajnih sistemov in sprejemanje inovacij na platformah, kot je mobilni telefon. V Airtel Africa verjamemo, da imajo inovativne in ustrezne rešitve, ki se spopadajo z dnevnimi izzivi potrošnikov, pomembno vlogo pri spodbujanju gospodarstva v državi s pomočjo komunikacij in mobilnega poslovanja. "

Dodal je: "Začetek Airtel Money in nadaljnje ponudbe v okviru storitev plačil, prenosa denarja, dopolnjevanja in mobilnega bančništva dokazujejo našo zavezanost k pretvorbi inovacij v trajnostni gospodarski razvoj."

Daniel Monehin, glavni vodja MasterCarda za vzhodno in zahodno Afriko ter otoke v Indijskem oceanu, je povedal: "Povezani svet se hitro nagiba, ko se ljudje obrnejo na mobilne telefone, da bi se povezali s prijatelji in kupovali na poti. Videli smo, da si ljudje želijo več možnosti, da bodo njihova plačila lažje in priročnejše, zato smo se pridružili podjetjem airtel in Standered Chartered Bank, ki pomagajo olajšati življenje ljudi s tem inovativnim novim izdelkom. "

Prav tako se glasi: Nokia predstavlja družino X na trgu Nigerije

"Finančno krepitev državljanov Kenije je koristna izkušnja, ne samo za potrošnike, temveč za različne institucije in trgovce, ki sodelujejo pri tem. MasterCard z veseljem pričakuje, da bo sodeloval s standardno Charted Bank in airteljem, da bi še naprej spodbujal prednosti elektronskih plačil in pospešil prenos denarja in čekov v Keniji ", dodaja.

Kariuki Ngari, izvršni direktor Kenije, in vodja grozda potrošniško bančništvo za vzhodno Afriko, komentira v imenu Standard Chartereda, "Kot vodilna mednarodna banka v Afriki vedno iščemo načine, kako lahko svojim strankam prinesemo inovativne finančne rešitve v skladu z našo blagovno znamko Obljubi: Tukaj je dobro. Bili smo v Keniji že 100 let in vedno smo bili v ospredju uvedbe novih izdelkov in storitev na trg. Rešitev PayOnline je edinstven način zagotavljanja, da lahko naši kupci prvič poslujejo v digitalnem svetu, ne da bi morali imeti kreditno kartico ali uporabljati svojo fizično debetno kartico.

"Airtel PayOnline bo svojim uporabnikom mobilnih telefonov, ne glede na to, kje so na svetu, omogočili več kenijskih potrošnikov, da se povežejo na svetovni trg".

Globalna priložnost za mobilna plačila narašča. V skladu z IE Market Research Corporation bo svetovna mobilna nakupa dosegla $ 224.4 milijarde do leta 2014. V najnovejšem svetovnem napovedovanju plačil za mobilno napravo IEMR raziskovalno podjetje opozarja, da bo ta rast nakupa blaga natančno spremljala splošno rast mobilnih plačil po vsem svetu.

Rešitev PayOnline je združljiva z vsemi mobilnimi telefoni in operacijskimi sistemi prek konfigurirane posodobitve storitve za stranke Airtel. Prav tako so trije partnerji uvedli vrsto varnostnih kontrol, da bi zagotovili poštenost in varne transakcije.

Preberite tudi: Moto C Plus specifikacije in telefonska cena

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here