Airtel in Nokia predstavita ekskluzivno ponudbo paketov Dual SIM Nokia X1-01

  • Stranke lahko dobijo N250 bonusni čas za vsak N400 mesečno
    kumulativno dopolnjevanje zračnega časa
  • Kupci naprave Nokia X1-01 naprave vsak mesec od Airtelja prejmejo 20 brezplačnih sporočil SMS
  • Bundle Handset ponuja izključno za stranke Airtel


Lagos Nigerija; 12. avgust 2011: Vodilni ponudnik telekomunikacijskih storitev, Airtel Nigeria in mobilni telefon velikan, Nokia sta se pridružila rokah za uvedbo prve dual SIM naprave Nokia, X1-01, ki je v paketu izključno s SIM karticami SIM za nigerijski trg.

Ponudba Airtel in Nokia bo potrošnikom omogočila, da bodo uživali v eni od najnovejših telefonov družbe Nokia, modelu X1-01 dual SIM in inovativnih, cenovno ugodnih in bogatih telekomunikacijskih rešitvah Airtel Nigeria.

V skladu s pogoji Ponudbe Airtel / Nokia, bodo kupci, ki bodo kupili telefon Nokia X1-01, dobili bonus N250 bonusov za vsako polno mesečno N400 skupno mesečno polnjenje. Kupci bodo dobili tudi do 20 brezplačnih SMS-ov mesečno.

Naročniki bodo uživali v 20 brezplačnih SMS-jih za življenje, dokler jih vsak mesec napolnijo z najmanj N100.

Ko govorimo o najnovejšem sodelovanju z Nokia, glavni operativni direktor in izvršni direktor Airtel Nigeria, Deepak Srivastava, je dejal, "partnerstvo med Airtel in Nokia ponuja Nigerijcem odlično priložnost, da uživajo prednosti / vrednost, ki jo prinaša tako inovativno sodelovanje med dvema močnih blagovnih znamk, ki vplivajo na življenje mnogih ljudi na dan.

Pojasnil je, da se za upravičenost do brezplačnega mesečnega dodatka za letni čas N250 tisti, ki kupijo ponudbo za sveženj, bodo morali napajati do N400 mesečno bodisi s fizičnimi praskami ali elektronsko preko svoje edinstvene storitve za preprosto polnjenje. Nočni čas N250, ki ga je dodal, se lahko uporablja za govorne klice v omrežju Airtel in velja 30 dni. 20 brezplačnih SMS-jev velja tudi za 30 dni in jih je mogoče uporabljati za pošiljanje sporočil drugim odjemalcem Airtel kadarkoli in kjerkoli.

Preberite tudi: Najboljši Phablets leta 2014

Stranke so nagrajene z brezplačnim časom N250 v 48 urah, ko dosežejo pragovni prag N400. Upravičenci so samodejno obveščeni o bonusu prek SMS-a.

Po mnenju družbe Srivastava so združene Airtel SIMe na voljo v paketu Airtel Big Family, kar pomeni, da bodo naročniki pri prvi klici na 60kobo / sekundo klicali druga omrežja v linijo Airtel in 30kobo / sekundo, drugič.

Poleg tega bodo stranke po prvem pozivu dneva na noben od teh mednarodnih destinacij na 60 Kobo na sekundo imele koristi od 20k / sekundo do US, UK (stacionarnega) omrežja, Kitajske, Kanade in Indije.

Prednosti inovativnega paketa Airtel 2SIM so na voljo tudi na svežnju, ki strankam ponujajo veliko vrednost pri 10kobo / sekundo ves dan med seznanjenimi SIM-ji in 1kobo / sekundo od 12. polnoči do 4.30 ure. Hitrost klicanja med seznanjenimi SIM-ji velja od prve sekunde klica.

Estetsko zgrajena Nokia X1-01 prihaja v razburljivih barvah, z vgrajenim predvajalnikom glasbe in FM radijem, ki uporabniku ponuja možnost poslušanja glasbe in novic na poti.

Opremljen je tudi z do 16 GB pomnilniško kartico, enostavnimi nastavitvami upravitelja SIM, svetilko, jasnim izhodom zvoka in MP3 predvajalniki z eno tipko. Glasbene tipke Telefon ima dolgo baterijo, ki podpira do 36 ur predvajanja glasbe.

Paket Nokia X1-01 Airtel je na voljo izključno v vseh Airtelih
trgovinah po vsej državi in ​​v vseh prodajalnah in trgovskih prodajalnah Nokia.

Prav tako se glasi: Innjoo i1s je dvojnik Xtouch neba

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here