Airtel zažene nov sistem za polnjenje zraka

  • Airtel Easy Recharge (Wazobia) bo potrošnikom omogočil več svobode pri zaračunavanju telefonskih kreditov z različnimi zneski
  • Sistem bo povečal razpoložljivost časovnega časa z omogočanjem prodajalcev

Airtel, 5. največji telekomunikacijski operater na svetu, je včeraj začel novo storitev ponovnega polnjenja v Nigeriji v podporo načrtu za novo opredelitev svobode na področju telekomunikacij v Afriki.

Pričakuje se, da bo nova storitev ponovnega polnjenja Airtel Easy Recharge nadgrajevala kupce podjetja Airtel po vsej državi in ​​jim ponudila več udobja, prilagodljivosti, svobode in enostavnosti pri nakladanju telefonskih kreditov.

Airtel Easy Recharge, ki se je začel kot Wazobia Recharge v Nigeriji, je sistem za vračilo manjkajočih apoenov, ki strankam ponuja edinstveno priložnost za napajanje svojih telefonov in tistih svojih prijateljev in družinskih članov s kakršno koli vrednostjo iz N50, ne da bi morali uporabljati praske.

Novi sistem, ki se je danes začel v Nigeriji, bo kmalu sledil obširenemu uvajanju na 15 drugih trgih v Afriki. Airtel pričakuje, da bo storitev na voljo svojim strankam po vsej državi 24 ur na dan, 7 dni, in svojim prodajalcem omogoči, da povsod bolj učinkovito zagotavljajo storitve ponovnega polnjenja potrošnikom.

Začetek novega sistema je krajši od dveh mesecev po razkritju znamke Airtel v Nigeriji in je skupaj z obljubo mobilnega operaterja, da zagotovi najbolj zanimive in ustrezne pobude, izdelke in storitve, ki potrošnikom omogočajo, da dosežejo več v svojem dnevnem živi.

Sistem bo dodatno pomagal Airtelu, da svojim distributerjem, prodajalcem, nefiksnim prodajalcem in še pomembneje, pogosteje, poveča razpoložljivost (distribucijsko strukturo) časovnega časa, pojasnjuje Airtel. Poleg tega novi sistem potrošnikom in trgovcem na drobno omogoča fleksibilnost ponovnega polnjenja telefonov z različnimi količinami. Minimalna doplačila, ki jih je mogoče izvesti, je N50.

Prav tako se glasi: Ročno s SOLO S450

Direktor Airtel Nigeria, Rajan Swaroop, je danes povedal: "Naše poslanstvo je zagotoviti ustrezne, zanesljive in inovativne rešitve, ki našim strankam omogočajo premagovanje izzivov v vsakdanjem življenju. V Airtel-u vedno poslušamo naše potrošnike in še naprej bomo storili vse, da bi zadovoljili ali celo presegli njihova pričakovanja. Mobilna telefonija je ključna sestavina našega vsakdanjega življenja; zato lahko izenačimo čas z energijo do goriva, ki poganja našo mobilno komunikacijo ".

"Z večjo dostopnostjo tega pomembnega blaga potrošnikom močno krepimo posameznike, družine in podjetja v tem velikem narodu. Airtel s tem, da dopolnjuje nabavo s tako nizke ravni kot N50, omogoča več kot 50 milijonom Nigerijcev, da ostanejo mobilni in uživajo v razburljivih ponudbah Airtel. "

Razlaga kampanje Wazobia, je Rajan dejal: "Nigerijci so popularno N50 označili kot" Wazobia ", beseda pa je predstavljala skupnost za celotno državo. Airtel to vidi kot izviren nigerijski izraz, ki ujame duh ljudi in se želimo identificirati s tako lokalno pomembnimi možnostmi. "

Airtel Nigeria je tudi priložnost izkoristil za uvedbo kuponskega kupona N50, ki bo, tako kot Easy Recharge, povečal fleksibilnost in dostopnost platform za polnjenje zračnega časa, ki so na voljo strankam.

Uvedba novega sistema bo ustvarila pozitiven multiplikacijski učinek s povečanjem zmožnosti trgovskega kanala za oddajanje časa in zadovoljitev vedno večjih potreb potrošnikov.


O Airtelu v Afriki
Airtel je nova blagovna znamka za operacije 16 Zainov v Afriki, ki jih je Airtel International kupil junija 2010. Airtel temelji na viziji zagotavljanja dostopnih in inovativnih mobilnih storitev za vse. Airtel ima afriške operacije v: Burkina Faso, Čad, Demokratična republika Kongo, Republika Kongo, Gabon, Gana, Kenija, Malavi, Madagaskar, Nigerija, Nigerija, Sejšeli, Sierra Leone, Tanzanija, Uganda in Zambija. Airtel International je podjetje Bharti Airtel. Za več informacij obiščite www.airtel.com.

Preberite tudi: Samsung Leader 8: Flip telefon z vodilnimi specifikacijami

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here