Airtel predstavi veliko družinsko ponudbo za postpaidne stranke

Lagos, Nigerija; 1. avgust 2011: Vodilni ponudnik telekomunikacijskih storitev je Airtel Nigeria svoj široko ponudbo za družino razširila na postpaidne stranke in posameznike z visoko mrežo, saj se je odločila, da bo več Nigerijcev omogočila dostop do inovativnih telekomunikacijskih rešitev po zelo ugodnih cenah.

Družba pravi, da je razširitev ponudb za veliko družinsko ceno post-paid uporabnikom pokazatelj njenih zavez za spodbujanje cenovne dostopnosti in inovativnosti v vseh segmentih strank, ki jih uporablja.

Po novem tarifnem načrtu bodo postpaid stranke v omrežju Airtel omogočile klice na internetu po znižani ceni 15k na sekundo in klice zunaj omrežja na 30k / sec, potem ko bodo v prvih 30 minut v mesecu plačale 60k.

Ti kupci Airtel bodo prav tako izkoristili ugodnosti klicanja mednarodnih destinacij, kot so UK (fiksne), ZDA, Kanada, Kitajska in Indija na 20K / sec, potem ko so plačali 60K / s prvih 30min na mesec na iste cilje.

Dodatne ugodnosti novega načrta vključujejo 20 bonus SMS (kratka sporočila) mesečno. Brezplačni SMS se uporablja za številke v omrežju Airtel. Druga dodana vrednost nove tarifne ponudbe je privlačna stopnja SMS. SMS tarifni načrt za denarnico vključuje N5 za Airtel za Airtel SMS, N10 za SMS v druga omrežja in N15 za SMS na mednarodne lokacije.

Ko govorimo o novi ponudbi, glavni operativni direktor in izvršni direktor družbe Airtel Nigeria Deepak Srivastava je dejal, da je razširitev ponudbe na postpaidne stranke še bolj dokazana z odločenostjo podjetja, da Nigerijcem zagotovi bolj oprijemljivo pravo vrednost in več ljudi po vsej državi da svobodno komunicirajo kot velika družina.

Preberite tudi: BLU Studio Energy: pametni telefon Android s 4-dnevnim življenjskim ciklusom

Dodal je, da je nova storitev v skladu z dobro načrtovanim načrtom družbe Airtel za zagotavljanje inovativnih, cenovno dostopnih, ustreznih in najbolj cenjenih telekomunikacijskih rešitev v državi.

Srivastava je dejal: "S podaljšanjem paketa Airtel Big Family smo svojim strankam dali prednosti komuniciranja z vsemi svojimi družinami, odnosi in prijatelji, ki so na Airtelu po dostopnih cenah."

Obstoječe postpaid stranke, ki želijo vzpostaviti povezavo s paketom, naj bi poklicali 131, medtem ko bodo morali novi kupci imeti svoje linije na kontaktnih točkah stranke Airtel po vsej državi.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here