Airtel 16 K / Sec Call Rate Ta Velika noč

Lagos, Nigerija; 21. aprila 2011: Vodilni ponudnik telekomunikacijskih storitev se je Airtel nasmehnil na obraz svojih strank v Nigeriji z uvedbo posebne velikonočne ponudbe, ki jim omogoča, da kličejo številke Airtel samo 16k / sec med tem obdobjem Velikonočne.

Od danes, od četrtka, 22. aprila 2011 do ponedeljka, 25. aprila 2011, bodo obstoječe in nove 2Proročne Xtra predplačniške stranke podjetja Airtel imele možnost, da v novi ponudbi, Velikonočna sezona.

Airtel pravi, da je posebna velikonočna ponudba posebej zasnovana tako, da uživa stranke med trajanjem obdobja velikonočne dobe in bo telekomunikacijskim potrošnikom po vsej državi prinesla redko priložnost, da ostanejo v stiku z družino, prijatelji in ljubljene, ko praznujejo izjemno versko osebnost.

Po besedah ​​glavnega operaterja Airtel Nigeria, Deepaka Srivastave, je ponudba Airtel Easter ena od načinov, kako se podjetje pridružuje svojim številnim strankam, ki praznujejo sezono, prav tako, ker strankam omogoča, da se povežejo s svojim krogom prijateljev, ljubljenih tiste in druge po neverjetno znižani ceni.

"Airtel Nigeria se je zavezala ustvariti blagovno znamko, ki bo najbolj priljubljena v Nigeriji. Vedno se bomo odpravljali, da bi poiskali priložnosti za veselje, moč in nagrado naših cenjenih strank. Velikonočna sezona zagotavlja tako priložnost in nikoli ne bomo privedli do ustvarjanja zabave, veselja in sreče za vse naše stranke v Nigeriji, «je dejal Said Srivastava.

Preberite tudi: Panasonic Eluga A3 Pro

Direktor družbe Airtel je nadalje razkril, da bo Easter promo, ki velja za vse naročnike 2Good in Valumax v omrežju, potekal od 22. aprila do 25. aprila 2011, obenem pa opozarja, da lahko kupci začnejo aktivirati ponudbo od 20. aprila, tako da pokličejo * 400 * 1 #.

Naročnina na Airtel Velikonočno ponudbo privlači samo pristojbino za dostop N100.

Velikonočna sezona, zvezni praznik v Nigeriji, označuje konec štiridesetdnevnega obdobja posta, molitve in pokora.

Airtel je bil eden glavnih voznikov cenovno telekomunikacijskih tarif v Nigeriji, razvoj, ki je prinesel nasmeh na obraz Nigerijcev.

O podjetju Bharti Airtel Limited
Bharti Airtel Limited je vodilno svetovno telekomunikacijsko podjetje z operacijami v 19 državah po vsej Aziji in Afriki. Podjetje ponuja mobilne govorne in podatkovne storitve, fiksne linije, širokopasovne širokopasovne storitve visoke hitrosti, IPTV, DTH, telekomunikacijske rešitve na ključ za podjetja ter nacionalne in mednarodne storitve na velike razdalje med prevozniki. Bharti Airtel je podjetje BusinessWeek uvrščeno med šest najboljših tehnoloških podjetij na svetu. Bharti Airtel je ob koncu marca 2011 imel več kot 218 milijonov strank. Če želite izvedeti več, obiščite www.airtel.com

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here