Najbolj inovativna in napredna mobilna konferenca v Afriki, ki bo februarja 2011 v Lagosu v Nigeriji

Zainteresirane strani v mobilnih omrežjih, ki se bodo zbrale za zahodnoafriško različico najbolj inovativnega in progresivnega dogodka na celini, konferenca obljublja, da bo prikazala prihodnjo usmeritev uporabe podatkov in storitev v regiji

(LONDON) 13. december 2010 - Vse jantarje, podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki se hitro uveljavlja kot vodilni organizator interaktivnih dogodkov v Afriki, je objavilo uradne informacije o organizaciji Mobile Web West Africa, tretjino serije dogodkov, ki se osredotočajo na izkoriščanje interneta in aplikacij na mobilnih napravah na celini.

Organizacija Mobile Web West Africa, ki bo 2. in 3. februarja 2011 v Lagosu potekala, se zelo hitro razvija. Že dogodek je potrdil zvočnike in podpornike teh vodilnih organizacij: Google, World Wide Web Foundation, W3C, Storm 360, InMobi, Mobility Nigeria, Fontera in Balancing Act. Stopnja napredka pomeni, da so organizatorji zelo prepričani, da se bo dogodek ujemal z višinami prejšnjih dogodkov, kjer jih je 81% udeležencev ocenilo kot "boljše" ali "veliko boljše" od vseh drugih dogodkov, ki so jih udeležili.

All amber generalni direktor Matthew Dawes je dejal: "Vse je v tem, da je to resnično izreden dogodek. Vsi, s katerimi sem govoril, so bili zelo pozitivni glede tega dogodka, ki prihajajo v Nigerijo, največji mobilni trg Afrike. Vse sestavine so na voljo za mobilno spletno zahodno Afriko, ki resno prispevajo k prihodnji usmeritvi uporabe podatkov in storitev ter širjenju mobilnega ekosistema. Ne dvomim, da je to pravi čas in kraj za ta dogodek. "

Prav tako se glasi: Zakaj Glo 700 MHz band LTE ni slaba stvar

Dogodek na dogodku udeležencem ponuja celovito paleto ključnih tematskih področij - od velikih globalnih korporativnih perspektiv, do ustvarjanja nove generacije podjetnikov za mobilizacijo za socialne spremembe, ki bo omogočila zaslužek, ki obstaja. Dnevni red se bo nadalje okrepil s pomočjo okrogle mize, ki je edinstvena za vse jantarne dogodke in znatno povečuje udeležence na dan in koristi.

Vzpostavljeni so bili številni posebni ukrepi, ki so zagotovili, da v delegaciji prihaja dogodek na ekosistemu, vključno z:

  • Kljub omejeni zmogljivosti na prizorišču so subvencionirane vstopnice na voljo podjetjem za zagon, podjetnikom, razvijalcem, razvojnim organizacijam in akademikom.
  • Odprto mikrofonsko sejo, ki bo udeležencu omogočila, da vzame podij in poda 5 minut materiala s kateregakoli vidika v zvezi z razvojem sektorja.
  • Zahodnoafriška različica globalnega mobilnega aplikacijskega tekmovanja - AppCircus - ki lokalnim mobilnim razvijalcem omogoča prikaz svojih najnovejših vlog za delegacijo

Zaradi interaktivnega okroglega sedeža je udeležba na dogodku omejena in vsi, ki jih zanima sodelovanje, močno spodbujajo, da si rezervirajo svoje mesto, preden se predstava v celoti rezervira. Če želite rezervirati prostor na spletu, obiščite spletno mesto: www.mobilewestafrica.com ali pokličite +44 (0) 1376 521 170.


Kontakt:
Andrew Mowbray
Direktor za komunikacije
vse oranžne
+44 (0) 1376 521 170
[email protected]

O vseh oranžnih
Vse amber (www.allamber.co.uk) je britanska konferenčna družba, ki jo vodi direktor Matthew Dawes, ki vodi pobudo, ki se osredotoča na razvoj mobilnega spleta v Afriki, tako da organizira vrsto konferenc na to temo. Konference združujejo vodilne akterje v afriškem mobilnem ekosistemu, mislijo voditelje z vsega sveta in tudi bodoče zvezde industrije, tako da ponujajo subvencionirana mesta za novoustanovljena podjetja in razvijalce ter. Kombinacija teh treh skupin posameznikov ustvarja vrhunsko vzdušje, ki omogoča učenje, olajša vzpostavljanje odnosov in omogoča izmenjavo izkušenj z namenom, da se potencial mobilnega interneta in mobilnih aplikacij resnično izkoristi.

Prav tako se glasi: Specifikacije in cena Gionee S10 Lite

Vsi dogodki v Amberju so inovativni in progresivni po svoji naravi ter izkoriščajo najboljša prizorišča z natančno nastavljenimi dnevi in ​​interaktivnim okroglim stolpom, ki jih ločuje od tradicionalnih vrst sedežev. To vse prispeva k udeležencem, ki uživajo v fantastičnem "izkušnjah na dan" in znatno izboljšajo rezultate in mrežno povezovanje. Do sedaj 81% udeležencev na vseh jantarnih dogodkih pravi, da so "boljše" ali "veliko bolje" od katere koli druge konference, ki so jo udeležili.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here