767: Pregled Lagosove brezplačne številke za klic v sili

Trimestna državna služba za pomoč v sili Lagos, brezplačna številka za klic v sili, 767, je 24-urna številka pomoči, ki že nekaj let deluje. Zamisel je, da lahko kdor koli v nujnih primerih pokliče 767 brezplačno s poljubne številke mobilne telefonije, da zahteva pomoč za policijo, medicinsko pomoč, reševanje ali pomoč pri požaru. Brezplačna narava storitve je bila omogočena s sodelovanjem GSM operaterjev.

Vzrok sem bil, da storitev uporabljam večkrat, in razen ene priložnosti, so vsi klici prešli s prvega klicanja. Zdi se, da so upravljavci dobro usposobljeni, postavljajo jasna vprašanja o položaju na tleh in zagotovijo mi, da bo pomoč na poti.

Pomembne informacije

Ko kličete 767, imate toliko informacij o stanju na tleh. Na primer, enkrat sem se poklical v prometni nesreči, v kateri je bil nekdo v kritičnem stanju. Zahtevali so mi, da navedem ime moje lokacije, npr. Ime ceste, najbližji avtobusni postaj in mejnik, da bi pomoč lahko prišla v najkrajšem možnem času.

Vsakič, ko sem poročal o situaciji, je prišla pomoč in ponavadi med 15 in 30 minutami, odvisno od lokacije in položaja.

Tudi jasnost klica je bila precej dobra, tako da je v zelo tveganih varnostnih situacijah mogoče govoriti tiho v telefon. Seveda je kakovost klica odvisna tudi od drugih dejavnikov, kot so omrežje klicateljev, naprava v uporabi in vreme. Svetujem, da shranite številko v hitro izbiranje ali priljubljeno, zato vam v nujnih primerih ni treba loviti svojih stikov.

Preberite tudi: Infinix Hot 6: popolne specifikacije telefona, funkcije in cena

Ne pozabite: številka za klic v sili je na voljo 24 ur dnevno in je brezplačna, zato vam ni treba imeti časovnega časa (kredita) na vaši liniji, da jo uporabite. Upoštevajte tudi, da je slabo ideja, da pokličete linijo, če nimate izrednega dogodka. Morda boste zamašili kanal in morda bi nekoga z resnično nujno potrebovali, da bi dobili pomoč hitro.

PS: Alternativna brezplačna številka za klic v sili v Lagosu je 112. Ne spominjam se, da sem jo kdajkoli izkoristila, saj je 767 dobro delal zame.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here