7 Neobičajne nove pripomočke, ki vam bodo pomagale pri naslednjem potovanju

Potovanje je neverjetno. Vidiš svet in doživlja nove kulture. Lahko poskusite hrano, o kateri še niste nikoli slišali, spoznajte ljudi, za katere niste vedeli, da obstajajo, in se srečate z novimi mesti, ki odnehajo.

Toda potovanje ni zabavno in igre. Pravzaprav gotovo prihaja z izzivi. Ne glede na to, ali ste v kotu letališča poskušali zaračunati svoj telefon, izgubili vožnjo po ozki ulici v Parizu ali poskušali najti svežo pitno vodo na kampu v Colorado Rockies, pripomočkih in tehnologiji, je lahko vaša varčevalna milost. Z današnjo novo tehnologijo lahko odpravite vse te situacije in številne druge. Ni važno, kje si. Oglejmo si 7 čednih novih pripomočkov, ki vam bodo lahko pomagali pri vašem naslednjem potovanju.

  1. Satelitski telefon

Ti telefoni so bili narejeni za ljudi, ki gredo iz omrežja. Satelitski telefon se poveže z mrežo močnih satelitov v vesolju, zato deluje tudi v najbolj oddaljenih krajih. Mornarji, ki potujejo čez ocean, uporabljajo satelitske telefone. Planinski plezalci uporabljajo satelitske telefone. In seveda jih oborožene sile ves čas uporabljajo. Ti telefoni so namenjeni za uporabo daleč stran od doma. Pridobite enega na spletu in si oglejte, kako vas lahko poveže s svetom, tudi če živite na divji strani.

  1. Mobilni video sistem

Ta je za otroke. Postavite ta neverjeten pripomoček na hrbet vaših sedežev v avtu in ne boste slišali peep iz teh otrok za celotno vožnjo z avtomobilom. Mobilni video sistem ne samo, da otrokom gledajo svoje najljubše filme ali televizijske oddaje, ampak jim omogoča tudi igranje iger ali povezavo naprave s čitalniki kartic ali drugimi napravami USB. Če želite, da se celotna družina vključi, je pritrditev naprave v zvočni sistem avtomobila preprosta.

  1. Brezžični usmerjevalnik za avto
Preberite tudi: Cinemagraph 101: v telefonu ustvarite kul animacije

Ali ne sovražiš, ko si na poti in nimaš interneta? Morda boste dobili GPS povezavo z vašo enoto GPS, vendar bi bilo lepo, da bi lahko preverili vašo e-pošto ali videli, kako se igra igra, medtem ko ste na zadnjem sedežu, obtičali v prometnem zastoju.

Zdaj je brezžični usmerjevalnik za avto. Ta neverjeten pripomoček vam ponuja internet, tudi ko ste na poti, povezava pa je veliko močnejša od katerega koli pametnega telefona. Odlično je za cestne izlete, vožnje z vlakom in avtobusom ter izleti, kjer niste prepričani, da bo internet na vašem cilju.

  1. Prenosni vlažilec

Veliko ljudi se prisegne s svojimi vlažilci. Potrebujejo jih vsak večer, ko spijo, da ohranjajo svoje dihalne poti čiste in osvežene. Dober vlažilnik lahko zadrži prehlad in druge gripe. Ko potujete, z vaganjem svojega ogromnega vlažilca skupaj z vami običajno ni možnosti. Sedaj lahko pri potovanjih vzamete prenosni vlažilec. Pojavi se neposredno nad vsako steklenico s povprečno velikostjo in je dovolj majhna, da se prilega notranji torbi ali torbi. Napolnite plastično steklenico s čisto vodo, nastavite vlažilec na vrh, jo priključite v USB-priključek in dobro je iti!

  1. Torbica za prenosni računalnik z napajanjem

Ali ga ne sovražite, ko ne morete polniti telefona ali prenosnika? Morda čakate na letališču ali se obrnete na sestanek ali razgovor. Kjer koli ste, nikoli ne zdi, da je polnilna postaja, ko jo potrebujete. No, zdaj lahko preprosto prenesete polnilnike z vami. Ta nova torbica za prenosne računalnike ima polnilne enote za prenosni računalnik, pametne telefone in druge naprave, ki so zasukane v notranjosti. Polnjenje med vožnjo, sprehodom ali potovanjem v javnem prevozu!

  1. SteriPEN
Preberite tudi: Snapspeed dobi veliko posodobitev za Android in iOS

To velja za plezalce in pohodnike, ampak tudi za tiste, ki potujejo v daleč stran, kjer voda morda ni pitna. SteriPEN uporablja tok ultravijoličnih svetlobnih žarkov za čiščenje skoraj vseh vrst vode. Nič več ne skrbi, da boste na vaši slabi prebavni poti izgubili nesrečo. SteriPEN se bo znebil klic in vam v nekaj minutah dal čisto pitno vodo. Vse, kar potrebujete, je naprava in nekaj AA baterij in ste pripravljeni iti.

  1. Slušalke za spanje

Nazadnje, ali ne bi bilo lepo, da bi lahko z naravnimi melodijami prilagodili svet in spali, ne da bi imeli nekaj trdih, plastičnih slušalk, ki so šli v glavo? Lahko imaš mehak in prijeten spanec, medtem ko še vedno poslušaš svoje najljubše pesmi s slušalkami za spanje. Te slušalke so brezžične in se prilegajo v udobno obarvano obrobo, ki jo lahko nosite okoli glave. Preprosto namestite naglavni trak okoli ušes in položite glavo navzdol. Sploh ne boste opazili, da imate slušalke!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here