6 načinov, kako sem imel koristi od informacijske tehnologije

Ne boste potrebovali kakršne koli oblike duhovnega razodetja, da bi sprejeli, da je svet v zadnjem času doživel neverjeten dvig razvoja tehnologije. Predvsem je pojav mobilne tehnologije. Gone so bili dnevi, ko smo bili "knjižnice oddaljene od informacij". Kasneje so se informacije spremenile v »cybercafe«.

Spominjam se tistih starih dni obiskih kibernetskih kavarn (nekateri še vedno delajo), da preverim svojo pošto. Ne predolgo po tem, so proizvajalci mobilnih telefonov razvili telefone, ki omogočajo internet, na nigerijski trg. To je olajšalo stvari. To so bili dnevi, ko so ljudje kupili mobilni telefon preprosto zato, ker "lahko brskajo".

Od vsega tega začnem spraševati, res se je resnično spremenilo! Šele danes popoldne sem potoval v svoj "stari analogni" način življenja in poskušal sem, kolikor je mogoče, primerjati te dni z današnjo realnostjo.

S to revolucijo v spletni in mobilni tehnologiji sem lahko:

  • Povečajte mojo banko znanja: Google me povezuje z informacijami, ki jih potrebujem. S tem sem lahko prebral Gigabite e-knjig in nekaj strani informacij. To je najpomembnejše za mene.
  • Povežite se s svojimi starimi prijatelji: Iskreno, nisem se trudil, da bi poiskal moje stare prijateljice na srednji šoli na Facebooku, vendar se hvala Bogu, ki so me našli. Zdaj sem povezana s peščico.
  • Povežite se s potencialnimi strankami (Facebook me je povezal s številnimi ljudmi, ki na koncu postanejo stranke).
  • Več vpliva: preko SelfGrowth.com, mojih blogov in preko mojih FB posodobitev.
  • Ostanite povezani s prijatelji, družinami in zlasti mojimi mentorji. (prek e-pošte, FB-ja in telefonskih klicev).
  • Zaslužite več denarja (z določanjem sistemov, oblikovanjem spletnih strani in ponudbo različnih tehničnih storitev).
Prav tako se glasi: V Gani je podjetje Glo zapiranje trgovin in celičnih spletnih strani

Z tehnologijo sem lahko storil več, zlasti v zadnjem času, vendar sem se odločil omejiti na zgoraj navedeno.

Torej, kaj ste lahko storili s tehnologijo (bodisi mobilno bodisi katero koli drugo obliko digitalnega izdelka)? Komentiraj spodaj prosim.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here