6 dni z Nokia N8 in 5 dni z Blackberry Bold 2

Nokio N8 imam na trenutek. Videl sem videoposnetke v YouTubu in prebral preglede telefona. Zanimalo me je predvsem za njegove multimedijske funkcije, zlasti za video in kamero. Integracija v družabno omrežje, ki jo je imela, je bila tudi nekaj, kar sem se veselila, poleg e-pošte, USB na poti in tako naprej, veste.

Imam ga in ga nastavim. Moja e-pošta: prenesla sem svoje stike iz storitve Ovi by Nokia (moja prejšnja naprava je bila Nokia E71). Moj trenutek trenutka Nokia N8 je bil, ko smo bili na Underground dogodku, ki je potekal v Rehab v Ajose Adeogun na otoku Victoria. Fotografiral sem, plesal s telefonom in posnel tudi nekaj video posnetkov. Prav tako sem si lahko v realnem času delil slike prek Facebooka in Twitterja. Za mene je tisto, kar potrebujem za telefon, da mi pomaga pri učinkoviti integraciji s tremi v družabnih medijih: Linkedin, Facebook in Twitter.

Z aplikacijo Twitter in Facebook sem več uživala z namestitvijo in uporabo aplikacije tretje osebe, imenovane Snaptu (m.snaptu.com na mobilnem telefonu ali snaptu.com na spletu)

Tipkovnica na dotik
To je bila moja prva izkušnja z zaslonom na dotik. Pri vnosu besedila na N8 pogosto delam napake. Bilo je moteče boleče, vendar sem se moral postaviti na novo krivuljo učenja.

Kaj še sem uživala o Nokia N8? Hmmmmhhhh! Yesssss! Yessss !!! Osnovni brskalnik, ki je bil priložen telefonu, je bogat in vam omogoča, da odprete več strani. Tukaj lahko počnem s tem telefonom; postavite palec in kazalko na zaslonu annnddd Povečaj ( To se imenuje ščepec za povečavo - urednik ). To je bilo neverjetno.

Preberite tudi: Ovi klepet zdaj uporablja Yahoo

Baterija ni mogla združiti mojih zahtev po klicih, podatkih in multimediji. En teden kasneje sem moral pustiti, da se prijavim za dobrodošlico ... .. Blackbery 9700 Bold 2.

Danes moj peti dan označuje telefon Blackberry. Imam svoje potrebe s Blackberryjem. Zame menim, da je treba opozoriti, kdaj je treba dobiti mobilni telefon, da preuči specifično funkcionalnost, ki ustreza vašemu delu in osebnim potrebam.

Ko so moji prijatelji videli na svoji Facebook strani, da zdaj uporabljam Blackberry Bold, so bili aghast in želeli vedeti, kaj je narobe z mano.

Blagovna znamka za mene naredi naslednje dobro:

  • Push Email
  • Integracija socialnih medijev: Facebook, Twitter, Linkedin, Blackberry Messenger in še veliko več. Vedno obstaja ena aplikacija ali druga, ki je na voljo za Blackberry pri razvijalcih aplikacij tretjih oseb. To je poleg odličnih aplikacij, ki jih je razvil sam RIM
  • Večopravilnost: ni treba zapreti pošte, ki jo berem, da bi lahko odšli na Twitter ali Facebook (kar veliko uporabljam za občinstvo), čeprav si ne morete ogledati več spletnih mest hkrati. Grafični prikaz spletnih strani je zelo slab. * eww *

Smešno je, da ne nameravam govoriti z Blackberryjem. Za glasovne klice uporabljam Nokia C3.

Tukaj je - povzetek mojih izkušenj z obema napravama. Če ste bili naprošeni, da izbirate med telefonom Nokia N8 in Blackberry 9700 Bold 2, ki bi jo izbrali?

Če imate Blackberry, kakšne so edinstvene lastnosti, ki vam všeč? Radi bomo slišati od vas. Prosimo, uporabite spodnji komentar.

Preberite tudi: Gadgets povsod; vendar jih ni moč napolniti

PS: za ljubitelje Nimbuzz in Snaptu sem pravkar slišala, da ti dve aplikaciji tudi delujejo na Blackberry-u. Preizkusil jih bom in delil moj avanture z vami. Prepričan sem, da bom dolgo časa imel to kupino. Toda jaz! Brskalnik ni cooooool. Odhajam!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here