50 izboljšav, ki prihajajo v Symbian; Stari pes je dobil igro

Medtem ko bodo vedno obstajali tisti, ki trdijo, da je Nokia ostala sama s simbolno urokom Symbian za platformo, resnica je, da zdaj shed birokratskih ozkih grl in soglasnih srečanj, Symbian razvoj je zdaj v rokah Nokia samo in se lahko premaknete na svoje lasten ritem. Ljubitelji Symbian bodo kmalu začeli videti plodove novega pogona Nokia / Symbian.

Po poročilih novic iz mednarodne mobilne internetne konference 2010 v Pekingu, Nokia namerava v naslednjih 12 do 15 mesecih uveljaviti štiri ali pet nadgradenj na operacijski sistem Symbian, dodati nov videz za uporabniški vmesnik in bolj prilagodljiv začetni zaslon saj poskuša znova vzpostaviti svoj problematičen operacijski sistem, v skladu s predstavitvijo na mednarodni konferenci o mobilnih internetih v Pekingu v torek.

Od ComputerWorld: Nokia pripravi več Symbian nadgradenj za leto 2011 -

Nadgradnja programske opreme, načrtovana za prvo četrtletje leta 2011, bo vključevala več kot 50 izboljšav, vključno z brskalnikom z bolj intuitivnim uporabniškim vmesnikom. V drugem in tretjem četrtletju bo družba Nokia dodala "nov videz in občutek za uporabniški vmesnik, bolj prilagodljiv začetni zaslon, posodobljiv brskalnik HTML5 in lažjo izkušnjo posodabljanja programske opreme", v skladu z diapozitivi z oznako "področja Nokia Focus Symbian 2011. "

Osebno ne morem čakati na ta novi brskalnik - in upam, da bomo dobili nekaj blizu, kar je mikro B na N900.

Plus, stari Symbian še vedno poučuje nove pse nekaj svojih starih trikov. Namesto tega novi psi prihajajo v spoštovanje s tem, kaj naredi Symbian tick.

Prav tako se glasi: firmware Nokia 5800 XM posodobljeno na v51.0.006

Pred kratkim so iOS dodali mape za aplikacije - modra odločitev, če me vprašate - in ni presenetljivo, da navijači Android zdaj najdejo ploščati meni svojega najljubšega OS-ja. Zdaj pozdravi Organizator map, aplikacija za Android, ki uporabnikom omogoča, da organizirajo svoj začetni zaslon z mapami. Preberite pregled aplikacije - pregled aplikacij za Android - organizator map.

Symbian se lahko zgodi na oddelku za uporabniški vmesnik (in počne tudi zelo dobro), vendar vsi ostali uporabljajo Symbian na vseh drugih oddelkih. Upam, da bodo fanboi na vseh straneh razumni in bodo spoštovali tekmovalne platforme.

Osebno, če ste mi ponudili 1 milijon ameriških dolarjev za mojo Nokia N8 s tehnologijo Symbian, se prepričajte, da ne bom ugriznil. To so zanimivi dnevi za uporabnika Symbian. Najbolj vsestranski mobilni OS na svetu je gotovo vse boljši - in izgleda, da je tudi v dobri hitrosti.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here