4G "širokopasovni" pri 400kbps?

Sovražim pisanje o takšnih stvareh, vendar se tudi z lažnim oglaševanjem uporabim lažno oglaševanje, da bi privabili stranke le, da jim ponudijo storitev, ki je daleč pod tem, kar je bilo oglaševano.

Storitve 3.5G omogočajo teoretični maksimum 3.6 Mbps ali 7.2 Mbps, odvisno od vgrajene zmogljivosti omrežnega operaterja. Če uporabljate storitev 3, 5G od MTN ali Glo, lahko v času poštenih ur na dan doživite več kot 1, 8 Mb / s in uživate v udobnih hitrostih 200-600 kb / s v drugih obdobjih. Seveda vemo, da je včasih slabše od tega.

Bistvo je, da z obstoječimi storitvami 3, 5G operater ne omejuje hitrosti, ki jo doživljamo. Dejavniki, kot so zastoji in vremenske razmere, lahko vplivajo na hitrost, ki jo doživljamo, vendar ni namerne omejitve.

Zato se mi zdi, da gre pri preteku načrtov storitev Swift Networks in ugotovim, da so na 4G WiMax "širokopasovni" internetni storitvi naročniki omejeni na največjo hitrost 400kbps, 512kbps, 768kbps in 1mbps, odvisno od načrtov se odločite za. Kot bi Dayo rekel: Kaj je pomen tega?

WiMax bi moral dati 3-6Mbps Down (z porušitvami nad 10Mbps)

Zakaj oglaševati svoje storitve kot 4G, če bo večina naročnikov preprečila, da bi kdaj doživela ničesar blizu pravih 4G hitrosti?

Čeprav v načrtih storitev ni podatkov, jih mora nekdo povedati, da 400kbps, 512kbps, 768kbps in 1mbps niso 4G hitrosti . Gosh, niso niti 3, 5G hitrosti.

Nimam govejega mesa proti 4G, WiMax ali Swift, ampak 4G kot marketinško akcijo, ko od naročnikov, ki nimajo pojma, nimajo nobene možnosti, da bi mi zvok zvokov 4G hitro zmotil. Oprosti, ne grizem.

Preberite tudi: Evo kako brišete podatke aplikacije iPhone

PS: Preden sem objavil ta del, sem poslal omrežja Swift, da bi prosili za pojasnitev svojih načrtov pred štirimi (4) dnevi. Moj namen nikoli ne bo negativno vplival na milijone Naira vrednih naložb, zato bom vzel bolečine za informacije. Do datuma, vendar nisem prejel odgovora. Kot tak sem nadaljeval z objavo tega članka.

Tukaj je pošta z vključenimi glavi:

od Yomi Adegboye
oddajnik čas Poslano ob 20:45 (GMT +01: 00). Trenutni čas je: 19:00. ?
na [email protected]
cc [email protected]
datum 5. februar 2011 20:45
predmet Swift 4G
poštni naslov yomiadegboye.com

Zdravo,

Pred kratkim sem dobil brošuro, ki oglašuje 4G storitve vašega podjetja. Brošura se je nanašala na vašo spletno stran, kjer sem preveril različne načrte. Opazil sem, da so naročniki omejeni na največjo hitrost 400kbps, 512kbps, 768kbps in 1mbps, odvisno od načrtov, ki so jih izbrali.

WiMax mora prenašati 3-6Mbps Down (z porušitvami nad 10Mbps). Sprašujem se, zakaj storitev, ki se oglašuje kot 4G omejuje naročnike na način, ki zagotavlja, da ne bodo imeli 4G hitrosti.

Morda je bil njegov primer zastarelega?

Veselim se zaslišanja od vas.

S spoštovanjem,

Yomi Adegboye
Založnik / urednik, MobilityNigeria.com
Generalni direktor, Alireta.com

Ali sem preveč reagiral in naredil goro iz gosti? Je to samo jaz? Ker dobri ljudje v Swiftu niso imeli časa pojasniti vprašanj, ali obstaja kdo tu, ki uporablja ali je uporabil Swiftovo storitev 4G, in nam lahko resnično pove, ali so načrti tako omejeni z največjo hitrostjo, kot je objavljena na njihovi spletni strani?

Slišimo od vas, zato zainteresirani naročniki lahko naredijo inteligentne odločitve.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here