4 stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri mobilnega telefona

S tako veliko različnih mobilnih telefonov na trgu, je lahko zastrašujoča naloga, ki izbere, katero napravo kupiti za vašo uporabo. Tukaj je nekaj nasvetov:

1. Zaslon in velikost
Koliko velikega zaslona potrebujete? Velikost modernih telefonov je običajno neposredno sorazmerna z velikostjo njihovih zaslonov. Katere vrste nalog želite opraviti s telefonom? Če nameravate prebrati dokumente ali gledati videoposnetke, potrebujete velik zaslon. Za videoposnetke potrebujete več kot le velikost. Potrebujete oster, črn zaslon.

2. Katere možnosti povezovanja?
Če potrebujete internet na poti, ne rešujte ničesar, ki nima vsaj 3G. Če potrebujete izjemno hiter dostop, je nujno potreben telefon HSDPA / 3.5G.

Če se veliko obesiš po vročih točkah, bi morali gledati na napravo z brezžičnim radiom. Nobena točka ne upošteva teh hitrih WLAN omrežij okoli vas!

Kar se tiče lokalne povezanosti, če boste prenašali datoteke iz ene naprave v drugo, je telefon z bluetooth in / ali USB povezavo obvezen.

3. Prednostni vnos besedila
Če želite vnesti precej dobro količino besedila, zagotovo potrebujete napravo s tipkovnico QWERTY. Ne boste dobili hitrosti prenosnega računalnika, vendar je to boljše kot večkratno tipkanje na običajnih telefonskih tipkovnicah.

Sodobni telefoni na dotik imajo tudi zelo dobre možnosti na zaslonu. V tej smeri lahko pogledate tudi. Samo bodite pozorni na nevarnost samodejnega popravljanja ali pa boste včasih vnesli katastrofalno e-pošto.

4. Življenjska doba baterije
V mnogih delih sveta in v določenih delovnih scenarijih je zelo pomembna zelo dobra zmogljivost baterije. Če je za vas pomembno, se o tem vprašajte.

Preberite tudi: Kako nastaviti starševski nadzor na Macu

Razno
Morda imate druga merila, ki jih morate vprašati, odvisno od vaših posebnih potreb. Povzetek je, da bi morali postaviti vprašanja, preden boste porabili težko zasluženi denar za ta novi pametni telefon.

Vse najboljše! Ali to objavo delite z omrežjem. Hvala.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here