3 stvari, ki jih mora Microsoft priti v nigerijski telefonski prostor

Čas za malo vajo.

Pojdite do nečesa, kolega, prijatelja, soseda ali kogar koli, s katerim lahko govorite. Vprašajte jih, kaj vedo o Microsoftu. Verjetno je, da ne vedo, da Microsoft prav tako ponuja telefone. Vidite, odkar Microsoft kupuje prek družbe Nokia, ljudje ne vedo, da Microsoft obstaja kot proizvajalec telefona. Nasprotno, Nokia še vedno živi v srcih in mislih povprečnega nigerijca.

Prvi od mnogih stvari, ki jih mora Microsoft dobiti, je oglaševanje in trženje . Nihče ne ve, da je Microsoft kupil Nokia. Nihče ne pozna Microsofta kot proizvajalca telefona.

Morajo priti do Nigerijcev in obveščati ljudi, da so se z njo znali preusmerili v Microsoft. Lahko bi še naprej vplivali na ljudi, da bi povezali močno strojno opremo Nokia in odlično življenjsko dobo baterije v napravah Microsoft. To lahko deluje samo v njihovo korist.

Drugič, morda je to samo jaz, vendar se zdi, da je pomanjkanje funkcij telefonov . Dirt poceni telefoni ali svetlobni telefoni z baklo (od družbe Nokia / Microsoft), kot bi ga nekateri pozvali, niso tako pripravljeni, kot so bili. V dnevih Nokia lahko živahno spomnim, imeli smo različne takšne telefone, da jih lahko izberejo. To je osebno opazovanje, čeprav moram biti popravljen.

Končno, od Microsofta nismo videli nobene vodilne naprave tako dolgo časa. To vprašanje ni omejeno le na trg Nigerije. Obstajajo številne možnosti v nizkem in srednjem segmentu, pri čemer nobena ni na samem vrhu. Beseda je, da bo vodilni proizvajalec sprostil po zagonu mobilnega operacijskega sistema Windows 10.

Prav tako se glasi: Če želite biti bolj produktivni, se naučite reči Ne

Zdi se, da je že veliko na tej izdaji za Windows 10, tako za mobilne kot za osebne računalnike. Na koncu lahko rečemo, da je Microsoftu prepuščeno pravilno igrati svoje kartice.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here