Porsche Panamera 2018 ima bolj koheziven videz kot prej

Porsche Panamera paleto avtomobilov je eden najbolj kul okoli. The2018 Porsche Panamera živi v skladu s tem pričakovanjem in naredi več. Po nekaterih poročilih je to 911 limuzin. Obstaja 15 modelov 2018 Porsche Panamera, da izberejo, in vsa ta vozila imajo svoje posebne lastnosti, ki bi pustili uporabniku izredno zadovoljne.

Več različic 2018 Porsche Panamera pomeni, da obstaja ena za vsakogar s šestmestno vsoto, ki jo je treba porabiti. Vendar pa vsi izgledajo skoraj enako. Ta različica vozila pa opušča tradicionalni styling Panamera za bolj koheziven videz, z daljšo kapuco in Cayenne-esque žarometi.

Ko gre za moč motorja, Porsche Panamera 2018 ne razočara. Območje se začne na 330 konjskih moči v novi Panameri in Panameri 4. S model ima 440 KM, Panamera Turbo pa s 550 KM moči iz povečanega V-8 motorja. Med njimi je Panameras na zadnja kolesa. Vendar pa vsi preklopijo moč na vseh štirih kotih vozila z 8-stopenjskim dvostopenjskim prenosom. Porsche pokliče to PDK.

V notranjosti vozila je precej izbor zaslonov. Obstajajo dvojni 7, 0-palčni zaslon, ki sestavljajo instrumentno ploščo. Na voljo je tudi 12, 3-palčni zaslon, podoben tabličnemu računalniku. Poleg zaslona je v konvencionalnih modelih vozila dovolj prostora za štiri. Sedaj ima Panamera Executive eno medosno razdaljo, kar pomeni, da je dodatna soba za noge s šestimi palicami. Sport Turismo lahko naročite s štirimi sedeži ali novim paketom 4 + 1, ki se znebite sredinske konzole zadnjega sedeža in ga zamenja s srednjim sedežem.

Prav tako se glasi: 2018 GMC Acadia je kot nalašč za družinsko usmerjene kupce avtomobilov

Zdaj bo osnovni model Porsche Panamera 2018 nastavil nazaj kul 86.000 $. Vendar pa je Porsche prodajalcem zagotovil majhne vzorce barve barve in oblazinjenja, saj se je v celoti zavedal, da se uporabniki ne bi mogli upreti konfigurirati svoja vozila v skladu s svojimi preferencami.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here