Mercedes-Benz E-Class 2018 je šef

Nemški proizvajalec avtomobilov, Mercedes, je napovedal 2018 Mercedes-Benz E-razred. To je eden od tistih avtomobilov, ki pošiljajo sporočilo: "Jaz sem šef". Če pridete z večjim telesom, bo ta vožnja ponujala zadnjim potnikom več prostora za glavo, nogo in ramena. Z drugimi besedami, razred in udobje v enem paketu.

Prav tako dobite standardni 12, 3-palčni zaslon zabavne vsebine, z dodatkom podpore Apple CarPlay in Android Auto. Varnostne funkcije v avtomobilu vključujejo: Pilot polavtomatsko pomoč pri vožnji in razdalja Pilot Distronic adaptivna tempomata. Preden nadaljujemo s specifikacijami, tukaj je nekaj fotografij za vaš užitek pri gledanju.

2018 Mercedes-Benz E-razred Fotografije

E-razred 2018 bo nosil dvojno turbopolnilno 3, 0-litrsko V6, ki bo povezana s 9-stopenjskim avtomatskim menjalnikom. V6 bo proizvedel 329 konjskih moči in 354 lb -ft.To bo na voljo v dveh variantah: pogon na zadnja kolesa E400 in pogon na štirikolesni pogon E400 4MATIC.

Ni podatkov o cenah, vendar Mercedes pravi, da bo prišel trgovcem poleti 2017. Ljudje, ki bodo kupovali avto tega razreda, niso ravno ljudje, ki iščejo kupčijo. Imajo veliko denarja za opeklina in iščejo izjavo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here