Kia Rio 2018 je bolj dobra stvar

Rio je priljubljen model Kia in blagovna znamka naj bi strankam navdušila nad modelom Kia Rio iz leta 2018. Napajanje je 1, 6-litrski motor, ki ima 130 konjskih moči z možnostmi 6-stopenjskega ročnega in avtomatskega menjalnika. Model je pogon na sprednji kolesni pogon s protiblokirnim zavornim sistemom.

V pilotski kabini tega novega avtomobila ima armaturna plošča 5-palčni sistem za zabavo na dotik. Obstajajo možnosti za brezžično tehnologijo Bluetooth, Siri Eyes Free, Android Auto, Apple CarPlay, UVO in drugo.

Športne, kompaktne linije Rio so še vedno tukaj in jih bodo cenili vsi ljubitelji Rio.

2018 Kia Rio Foto galerija

Tukaj je nekaj uradnih slik Rio 2018.

Kaj ni všeč o Rio 2018? Recimo samo, da Kia ponudi več dobrega. V letu 2018 se bo v prihodnjem letu izkazalo za eno najboljših avtomobilov v kompaktnem segmentu.

Če ste ljubitelj Rio, ki potrebuje nov avto, je iskanje avtomobila konec. Ne; tega ne boste našli na trgu rabljenih avtomobilov. Verjetno boste morali počakati najmanj šest mesecev po tem, ko ga boste sprostili. Cene novega avtomobila se začnejo od 13.900 dolarjev za osnovno različico LX. Druge variante vključujejo S in EX.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here