Audi S7 v letu 2018 in RS 7 dodata lepoto osnovnim elementom limuzine

Nekateri ljudje všeč nekateri avtomobili zaradi nekaterih zelo specifičnih lastnosti. Za nekatere, to je design. Za druge so najpomembnejše specifikacije motorja. Navdušenci Audi S7 bodo z veseljem ugotovili, da sta Audi S7 in RS 7 2018 zgrajena za izpolnjevanje teh potreb. Ti kul avtomobili so nekaj redkosti na avtomobilskem trgu, par visoko zmogljivih hatchbackjev s petimi vratarji s prostorom za pet potnikov.

Oba modela temeljita na Audi A7. Vendar se Audi S7 od leta 2018 razlikuje od A7, saj ima 4, 0-litrski dvotaktni turbodizelski motor V-8, ki je ocenjen na 450 konjskih moči in 406 kilogramskih navorov. RS 7 je še višji, pri 560 KM in 518 funtov niha navora v standardni toni. Model RS 7 Performance lahko doseže do 605 KM in 553 funtov navpičnih navorov.

Kljub temu se oba vozila premikajo na vse štiri vogale s pomočjo 8-stopenjskega avtomatskega menjalnika. Obstajajo tudi nastavitve vzmetenja, ki so čvrste, vendar neobsegajoče. Glede na notranjost sta S7 in RS 7 podobna standardnemu A7. Vendar pa se razlikujejo v nekaterih trim zaključkih, pa tudi oblikovanje oblazinjenja.

Največja značilnost 2018 Audi S7 in RS7 in kaj jih ločuje od vozil, kot so Audi S6, BMW M550i, M5, Mercedes AMG E43 in E63 je konfiguracija hatchbackja. Nagnjena streha pomeni, da sta oba vozila nekoliko zatrpan za prostor na zadnjih sedežih. Tako niso tako prostorne, kot bi pričakovali od postaje. Vendar pa ti hladni avtomobili ponujajo več uporabnosti in veliko bolj privlačno obliko kot redni limuzina.

Tudi branje: 2018 TVR Griffith: pošast na kolesih je nazaj

Audi S7 v letu 2018 prihaja v stopnjah Premium in Prestige, medtem ko je RS7 na voljo v Standardni ali Performance trim ravni. Obstaja več kot dovolj dodatne opreme, da prilagodite oba kul avtomobila po vašem okusu, vendar je od začetka, tako dobro opremljena.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here