10 uporabnih Android aplikacij za namestitev in začetek uporabe zdaj

Ali ste novi v Androidu in iščete aplikacije (aplikacije) za namestitev na vašem pametnem telefonu TECNO, Samsung, Sony, Huawei, Xiaomi ali Infinix? Ali morda niste povsem novi, vendar bi še vedno radi imeli seznam aplikacij, ki vam bodo odlično služile. Tukaj je deset (10) za začetek:

 1. WhatsApp

  WhatsApp je postal tako univerzalen, da če ga ne uporabljate, manjkaš. To je novi SMS. Ampak to je SMS na lomu. Lahko nastavite skupine, npr. Za svojo družino, notranjo klika ali celo za vadbo v razred ali za vodenje spletnega seminarja. Awesome!

 2. Instagram

  Želite vstopiti na nov narcizem in pokazati svoje selfije in fotografije stvari, ki so vam pomembne? Instagram je naročil zdravnik.

 3. Flash Share (Xendar)

  Če delite datoteke veliko med različnimi napravami, je Flash Share najhitreje. Bluetooth se sploh ne približuje. Funkcija Flash Share omogoča tudi dostop do mobilnega interneta z drugimi uporabniki v vaši skupini, zato lahko tudi pozabite na WiFi dostopno točko.

 4. Evernote

  Evernote je odlično delovno orodje, ki vam omogoča ustvarjanje in urejanje besedilnih beležk, snemanje in shranjevanje fotografij, pripravo dokumentov za enostaven dostop do naprav in skupno rabo z drugimi. Nastavite lahko tudi opomnike. Ena od najboljših lastnosti Evernote za mene je možnost, da shranite spletno stran, ki jo berem za poznejšo uporabo. Zdaj je funkcija »Delovni klepet«, ki izboljša sodelovanje vašega tima. Lahko ostaneš prijavljen v svoj račun tudi na več napravah.

 5. BOOM Player

  Ta predvajalnik glasbe vam omogoča dostop do ogromne knjižnice glasbe iz nigerijskih umetnikov. Želite tok ali prenos? Tvoja izbira. Aplikacija prav tako omogoča dostop do besedil za predvajanje pesmi in urejanje meta podrobnosti vsake glasbene datoteke. Neprecenljivo. Toda Boom Player naredi več kot samo glasbo. Podpira tudi pretok video / prenosov. S predstavo TECNO Own The Karaoke, ki se trenutno dogaja, se tisti, ki to pogrešajo na DSTV, ne bi smeli zamuditi v celoti. Oglejte si brezplačno na igralcu BOOM.

 6. Pocket Casts

  To je vsestranski predvajalnik podkastov. Nastavite ga lahko za samodejno nalaganje podcastov med spanjem, lahko pospešite predvajanje, lahko pa tudi delite svoje sezname, med drugimi odličnimi funkcijami.

 7. Google Keep

  Če vam ni všeč poslovno naravo Evernota, morate razmisliti o Keep. In ni tako celovit, ampak vmesnik je breezier in gotovo bolj barvit. Z možnostjo Keep lahko snemate glasovne opombe, sestavite seznam nakupov, napišete beležke in celo dodate fotografije. Nastavite lahko opomnike, ki temeljijo na lokaciji, tako da boste prejeli pisavo, ko greste skozi vašo najljubšo trgovino ali trg.

 8. Buffer

  Aplikacija Buffer vam omogoča, da razporedite svoje tweets in Facebook posodobitve za objavo v določenem času kasneje. Odlično je za ljudi, ki delajo s socialnimi mediji. Aplikacija je brezplačna, vendar zahteva določeno plačilo za uporabo v določeni točki.

 9. Aplikacija Koledar Sunrise

  so jih nekateri opisali kot prvo odlično aplikacijo za koledar za Android. To sinhronizira s storitvijo Google Koledar, Exchange, iCloud, Facebook, Evernote, Foursquare, TripIt, Todoist, Trello in še več, da boste vedno na tekočem z vsemi dogodki, ki se dogajajo v vašem življenju. Če želite celovito koledarsko aplikacijo za vse vaše koledarske / opomnikne storitve, to je to.

 10. Endomondo

  Ali ste tim fitfam? Endomondo je dobra aplikacija za pomoč pri doseganju cilja ohranjanja in prilagajanja.

Prosimo, preberite tudi: Predstavitev Vprašajte zasedanje GEEK s podjetjem Elroy

Pripomnili bi, da sem zapustil Cvrkutati in Facebook. To je namerno, saj običajno pridejo vnaprej nameščene na večini pametnih telefonov Android. Ali ste nedavno odkrili / namestili nove aplikacije? Ali nam delite pet (5) z nami. Morda bi tudi radi delili vaše pet (5) najbolj uporabljanih aplikacij.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here