10 Stvari, ki jih imam rad o T-mobile G1

Najprej v moji liniji pregledov G1 sem bil moj lasten seznam 10 Gripov o T-mobile G1.

Tukaj je seznam 10 stvari, ki mi je všeč o G1.

  1. Uporabniški vmesnik . Dotaknite se, povlecite in tapnite ter z odzivnostjo, ki je v napravah na dotik občutno vidna. Ikone so privlačne, prav tako pa je uporabniški vmesnik enostaven za uporabo. Prilagodil sem se do uporabniškega vmesnika G1 v manj kot 10 minutah. Ni ročnega. Brez predhodnega usposabljanja.
  2. Ravnanje s podatki . Če imate več dostopnih točk za nastavitev GPRS / EDGE / 3G / HSDPA, G1 inteligentno uporablja eno za trenutno SIM v telefonu. In vse je to storilo za zakulisje in hitro. Neverjetno!
  3. Spletno brskanje. Brskalnik na G1 je hiter in opravi delo. Cpanel, WHM, spletno bančništvo, se je z vsemi, ki sem jih vržal s pomočjo gracioznosti, ukvarjal z njimi.
  4. Android Market. Ne vem, kam naj začnem z Android-jem, ampak rečem, "deluje". Deluje zelo dobro. Plus, G1 vas samodejno obvesti, kdaj so na voljo posodobitve za katero koli aplikacijo, ki ste jo namestili s trga. Sladka.
  5. Prilagodljiv začetni zaslon. Domači zaslon G1 je veličasten. Pripomočke lahko nastavite za več nalog, stikov, bližnjic do aplikacij, map in ozadij.
  6. Integracija z Googlovimi storitvami. G1 se sinhronizira z Gmailom, vključno s stiki in koledarskimi vpisi. Vse, kar potrebujete, so podatki za prijavo v Gmailu, G1 pa ostalo. Obstaja tudi pripomoček Google za iskanje, kot tudi vgrajene aplikacije Youtube in GoogleTalk.
  7. QWERTY tipkovnica skalovja! Zdaj, jaz sem QWERTY tipkovnica na mobilni telefon. Ko rečem, da so kamni G1 QWERTY, mislim, da po mojih izkušnjah to velja le za E90. In to je zelo blizu.
  8. Obvestila. Na vrhu zaslona je vrstica z obvestili, ne glede na to, v katerem meniju ste. Lahko si ogledate podrobnosti o svojih obvestilih, nato tapnite, da odprete ta element, npr. Novo e-pošto, nov SMS, uspešen prenos itd.
  9. Polnjenje USB. Priključite kabel USB in se povežite z računalnikom, G1 pa napolni baterijsko polnjenje.
  10. Multi-tasking. To je večplastno začinjeno. Zaženete lahko več aplikacij in če se računalnik zaustavi, ker ste zmanjkali pomnilnika, ko ga znova zaženete, se vrne v stanje, ki ste ga nazadnje pustili. Če je prenos prekinjen (na primer, ker je podatkovna povezava prekinjena), ko se telefon ponovno poveže, nadaljuje tudi prenos. Samo sedi in se sprostite.
Preberite tudi: Kako ustvariti prostor na trdem disku v operacijskem sistemu Windows

Še vedno imam podrobnejše ocene.

Moram reči, da uživam v uporabi G1. Kljub omejitvam, ki jih je HTC naložil na to prvo napravo Android, je telefon, ki raste na vas. Odrasel je zame. Zdaj, če lahko samo en proizvajalec dostavi napravo QWERTY s sistemom Android brez nobene omejitve podjetja HTC ...

Naslednja slika: galerija slik različnih vmesnikov na G1.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here