10 Gripi za T-mobile G1

Mislil sem, da bom začel svojo serijo Android / G1 s poudarjanjem stvari, ki mi ne marajo o G1. To je dober način, da ohranim ravnovesje, saj sem zvenel, da je G1 (ali Android) najboljša stvar, ki se je zgodila z mobilnimi telefoni, saj ... .. kdo ve?

Kakorkoli že, tukaj je moj seznam gripov o Android-powered T-mobile G1:

  1. Življenjska doba baterije . Življenjska doba baterije je frustrirajuće! G1 preprosto gorijo gorivo kot dirkalni avtomobil. Z polno intenzivno uporabo, polna obremenitev komajda traja 7 ur. In to je z 3G, Wifi in GPS radiji izklopljen. Pojdi sliko.
  2. Osvetlitev tipkovnice . Dobro deluje v temi, vendar pri dnevni svetlobi bela osvetlitev sivih / srebrnih tipk preprosto pomeni, da ne morete videti znakov na ključih, ne da bi morali obrniti napravo pod kotom.
  3. Večnamenski in aplikacijski management . G1 ima multi-tasking, vendar, ker ni mogoče ustaviti aplikacij s strani uporabnika, je na napravi, da določi, katere aplikacije teče v ozadju, da se zaprejo. Včasih preprosto zapre tisto, ki bi jo radi pustili teči. Obstaja vsaj ena tretja stranka, ki ponuja to funkcijo, čeprav.
  4. Brez prenosa datotek Bluetooth . Yup; Žal mi je, vendar ne morete pošiljati ali prejemati glasbe, slik ali katere koli datoteke za to prek Bluetootha. Bluetooth na G1 obstaja samo za zvok. Ni šans; to se ne dogaja!
  5. Nezmožnost nameščanja aplikacij v zunanji pomnilnik . Aplikacije lahko namestite samo v vgrajen pomnilnik. Namestite težke aplikacije in zmanjka prostora ASAP.
  6. Ena splošna galerija . Vse vaše medijske datoteke - slike in video posnetki so pod eno splošno galerijo. Da; obstajajo podmape, vendar ne na zelo eleganten način. spet druge aplikacije ponujajo druge možnosti
  7. Ni vgrajenega upravitelja datotek . Again, tretje stranke za reševanje tukaj!
  8. Ni vgrajenega pregledovalnika MS Office ali urejevalnika . Ta vakuum še enkrat zapolnijo tretje stranke ...
Preberite tudi: fotografije s praktičnimi in fotografijami brez povezave: Lenovo A6000

Err ... ta seznam vsebuje 8 prijemov; prav? Poskusil sem. Še dva sem lovila, da bi dokončala seznam, vendar nisem prišla nič drugega.

Naprej : " Deset (ali tako) stvari, ki jih imam rad o G1! "

PS: Oprostite vsem tistim, ki so predložili pripombe k temu članku. Bili smo sredi nadgradnje strežnika in izgubili svoje pripombe. Ponovno pošljite. Hvala.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here