10 (ali tako) geeky načine, da wow svoje dekle na njen rojstni dan

Vedno sem mislil, da sem popoln fant. Nikoli se ne obrnite na druge deklice. Nikoli več ne klepetajte z žensko prijateljico več kot 2 minuti. Najprej jo pokliči. Ne pustite, da telefon pokliče dvakrat, preden izberete svoje klice. Nikoli se ne jezite ... in seznam se nadaljuje. Toda eno od najpomembnejših pravil pri druženju z dekletom je naključje o datumih. Da, določeni datumi. Tako kot njen rojstni dan. Lansko leto sem se za napako vnašal v vročo vodo, za katero nikoli nisem mislil, da bom kdaj naredil. Nisem objavil rojstnodnevnega sporočila na njenem zidu Facebook!

Toda po tem, ko sem nadaljeval s polnim mesecem sušenja za lase na tej točki, sem začel razmišljati o tem, kolikokrat je nekdo, kot sem jaz, prišel v to nered. Nekako, menim, da je bil ta incident v določenem merilu posledica moje navidezne zasvojenosti z mojim telefonom. Ponavadi raje delam Facebook na mojem prenosnem računalniku, ne pa na telefonu. Tukaj sem zamudil. Kot sem razmišljal o posledicah mojih dejanj letos in mislil sem, da je najbolje, da začnem strategirati, kako narediti velik povratni let naslednji leto.

Zdaj, vse ideje tukaj so stvari, ki jih lahko preprosto storite s telefonom v nekaj minutah.
Torej, tukaj so moji predlogi o tem, kako spremeniti tabele in narediti vtis o življenju, medtem ko točkovanje geekpoints na rojstni dan vašega dekleta.

1) Trend njen Twitter: Daj ji status Celebrity za dan z uporabo tweetov. Hash označuje njeno ime na Cvrkutati in si prizadeva za en dan.

2) Gangnam slog: naredite videoposnetek Youtube in ga objavite na svoji Facebook strani. Delite z vsemi svojimi prijatelji in njenimi prijatelji, tako da jih označite.

Prav tako se glasi: Comedian Julius Agwu zahteva kompenzacijo od Etisalata prek blokirane linije

3) Blog o njem !: Ustvari blog o njej na blogspot o vseh stvari, ki jih imate radi z Bloggerjevo aplikacijo.

4) Instagram v koda: Dovolite digitalnemu izvajalcu, da opravi izročitev njene slike v kodi, nato pa jo objavite na Instagramu. Sledite temu, tako da označite sliko s povezavami z njo v svojem spletnem dnevniku. Zelo geeky, kaj? (Pomežik Pomežik)

5) Ustvarite aplikacijo o njej in čim več ljudi ga lahko prenesete. Nato potisnite vse svoje rojstnodnevne vsebine na njo prek aplikacije. Touchdown!

Zdaj vem, da sem obljubil 10 geeky točk v tem članku, potem pa sem mislil, da so te ideje preveč kul za iztekanje. Verjetno bi moral biti plačan za to (lol). In ker vem, da bo prebrala ta članek, bi lahko presenečenje uničilo, če bi pustil vseh 10 mačk iz vreče. Zato vas izzivam, da bi prišli do drugih kul idej. Lahko jih delite v komentarjih.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here